User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: vectra 3.2 gsi abs light

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    west wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default vectra 3.2 gsi abs light

    New on here so hi to one ans all....have a vectra gsi 3,2 02 plate....just done the front cv boots inner and outer both sides put it all back together and the abs light is on as is the light next to it ( think its the stability one ) ? ....checked all fuses....all ok....checked all connections are clean and properly connected....took for a drive and altered speeds to see if the vlotage needed to reboot....lights still on ....only think I can think is I had to give the shafts a good old wallop to get them lose would this of caused a problem to the sensors??

    Thanks guys in advance.

  2. #2
    VIP-Member Das's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Turdsville
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Lada

    Trim : Riva

    Engine : 6.0 V12

    Year : 1954

    Mileage : 567890987

    Default

    The sensor for the ABS is built into the hub, sounds a bit like you have maybe knocked it when doing your cv boot.

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    west wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks for that.....best replace hub then? I guess it wont reset or anything will it.

  4. #4
    Regular Member Mark-R's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Dundee
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : GSI

    Trim : (vxr/irmy)

    Engine : 3.2 v6

    Year : 2004

    Default

    try take the battery off for 15 mins and see if that will reset it.

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    west wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hi...does any one know the torque settings for the three bolts that hold the caliper carrier to the hub bearing for the vectra gsi 3.2 also is there a torque setting for the hub 32mm hub nut....thanks.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Vectra 1.8 (54) ECU Light
    By coolcatkelso in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 5
    Last Post: 12th August 2012, 09:35
  2. oil pressure light vxr vectra
    By baz2003uk in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 17th June 2012, 21:23
  3. all about the bad light on vectra...
    By kenp in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 9th January 2010, 00:33
  4. Vectra C N/s Fog Light
    By lillie in forum Parts for sale
    Replies: 3
    Last Post: 15th July 2007, 13:42

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •