User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Vectra 1.9ctdi [150] mpg problem

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Fleet, Hampshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Vectra 1.9ctdi [150] mpg problem

    Hi guys I appreciate this is my first post and I'm asking for advice and that's always something that annoys me on the vxr online forums, but I havnt had a problem with vectra until now, I bought my sri 150 vectra with 85,000 on it and then I got it remapped so I have been running 200bhp for about 15000 miles now and the last 1500 miles, I didn't reset my clock and over the 13500 miles I got 51mpg, these are mainly motorway miles obviously, but for the last 1000 miles I been getting 40mpg! I tool the map off and for the last 500 I still got about 40mpg!

    any ideas?

  2. #2
    Banned for Being a Numpty
    Join Date
    Jun 2012
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    welcome my friend!!!...boost vac leak maf sensor whats ur temp doing? last good service? could be allsorts,any change in the car acting diff,harder to start? few more details?

  3. #3
    Regular Member SlowCoach's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Houghton Le Spring
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : SRI 150

    Trim : Smart and Bad!

    Engine : Z19DTH

    Year : 2008

    Mileage : 105000

    Default

    Due to servicing me reckons. Fuel filter helps, oil filter, air filter, boost sensor clean, anything else that'll need cleaning is ideal. Cos u have it mapped, will use some things a bit more than often. Get the map checked. Are you using box mapped or ecu mapped?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. blue smoke on start up vectra 1.9ctdi
    By brookie1 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 1
    Last Post: 14th February 2013, 18:34
  2. Water Loss on Vectra 1.9CTDi
    By bray in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 30th June 2012, 12:58
  3. Vectra wiper problem - any advice appreciated - Vectra C
    By newbreed in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 13th May 2011, 20:57
  4. Problem...? Vectra SXI...problem with starting after filling with fuel?
    By doozer in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 8th November 2008, 09:40
  5. Just bought a 06 Signum 1.9CTDi
    By ballogie in forum Introduce yourself.
    Replies: 28
    Last Post: 10th January 2007, 16:37

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •