User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 10 of 10

Thread: Another problem

  1. #1
    Regular Member neil52's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    leeds
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Another problem

    woke up this morning car wouldnt start, it was ok last night,wont turn over just a single click from engine have tried a jumper pack no joy still same have just been and bought a new bosch battery still same, any ideas were to go now would be appreciated

  2. #2
    Regular Member chewy71's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Lincolnshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    wonder if its an immobiliser issue?.....

  3. #3
    Regular Member neil52's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    leeds
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    that was strange gone out and its started ok!!!!! im not very technically minded

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    South West
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Starter motor jammed perhaps , or doesn't that happen anymore , used to on my old Fords

  5. #5
    Regular Member neil52's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    leeds
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I think its an immobiliser problem cos the key fob isnt working again but car starts ok. Think id better go back to were i bought it and hace a chat with them

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    If it's immobiliser related, then depending on the age of the car you'll either have a padlock symbol appear in the rev counter LED display, or the car/spanner light will flash on and off.

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by neil52 View Post
    I think its an immobiliser problem cos the key fob isnt working again but car starts ok.
    Huh? Just re-read that in case I misread it the first time.

    If it's immobiliser related, then the car wouldn't start.

    By "the key fob isnt working again" are you in fact just referring to the central locking not working? Have you tried changing the fob battery?

  8. #8
    Regular Member tiimi's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    anglesey, uk
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    i had a problem with my car being really hard to start. after reading a few posts, i started to start my car with clutch down. starts first time now really easy

  9. #9
    Regular Member neil52's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    leeds
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    it started the other day not opening or closing doors via key fob so i replaced battery read up on here saying to insert key turn to first notch then press door open nothing happened after about 20 mins it just started working i thought it was what id done. then the next day the key fob opened the doors but the car wouldnt start. turned ignition just one click coming what sounded from glove box side and then nothing all, lights came on when turning ignition so tried charging battery still nothing so i went and bought a new car battery still wouldnt start then after about 20 mins it started, then this morning key fob not working but car starts. just one thing when i open the drivers door with key when fob not working the alarm goes off till i put key in ignition and start. so im just presuming it could be a immobiliser problem

  10. #10
    Regular Member neil52's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    leeds
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    just got home key fob still not working but car starts ok have to use key to get in though

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Rear Signum Light problem problem - help
    By scw02102 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 8th July 2012, 21:12
  2. Wiper Electrical Problem? (Not sticking or cold weather problem)
    By SRIAdam in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 7th July 2012, 16:13
  3. 1 problem sorted and 1 more problem arises
    By bunsen1 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 22
    Last Post: 4th April 2011, 13:03
  4. Bit of a problem, Need Help
    By vectrasri-j in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 18th January 2010, 19:21
  5. Problem...? Vectra SXI...problem with starting after filling with fuel?
    By doozer in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 8th November 2008, 09:40

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •