User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: fitting a cd30 to another car

  1. #1
    Regular Member taffy bhoy's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    newport
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default fitting a cd30 to another car

    is the stereo only coded to the screen? ie if you change the stereo and the screen into another car it will work?

  2. #2
    Admin & Merchandise Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia

    Trim : irmscher

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2009

    Default

    Yes but it's always best to try and match them up with security code if you can.

    Irmscher Insignia CDTI 130

    MOD'S...Irmscher front spoiler, Irmscher mats, Irmscher door pins, Irmscher rear spoiler, Irmscher grille, Irmscher skirt & exhausts,Irmscher Roof spoiler MOD'S TO COME..Side skirts,Wheels

  3. #3
    Regular Member 19CDTi's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Perth, Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Yep done it.

    If the screen's paired to the stereo it's plug and play.

  4. #4
    Regular Member taffy bhoy's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    newport
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    cheers both

  5. #5
    Moderator & Events Assistant paulhb's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wondering lonely as a cloud
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : M5

    Trim : Nothing needs adding

    Engine : 5.0 V10

    Year : 07

    Mileage : 37000

    Default

    The issue happens when the new owner wants to add anything like TPMS, bluetooth phone or the like as without the security code they wont be able to install the new hardware onto the HU and display.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Fitting Parrot MKi9200- Can it run through CD30 aux?(does CD30 even have aux!?)
    By dibble750 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 18th January 2013, 02:20
  2. fitting a garmin satnav in place of cd30 gid screen?
    By Jow20 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 8
    Last Post: 13th February 2012, 23:07
  3. Retro fitting a CD70 upgrade from CD30
    By Steven T Davies-Moss in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 20
    Last Post: 21st March 2010, 22:46
  4. fitting cd70 into cd30 place
    By bigpaw35 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 31st August 2009, 15:19
  5. Fitting a CD30 MP3 to a 04 Signum Design!
    By dennis_signum in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 13th February 2008, 12:51

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •