User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: starting issues

  1. #1
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats




    Year : 06

    Default starting issues

    I've noticed the car is taking a few more cranks now to get it started after sitting for a while anyone have any idea car is a 2007 cdti 150 it doesn't do it all the time

  2. #2
    Regular Member Ben50n's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Seaham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Glow plugs are starting to go?

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : z

    Trim : z

    Engine : z

    Year : z

    Default

    Check swirl bar too

    ---Sent from my iPhone 4 using Forum Runner

  4. #4
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats




    Year : 06

    Default

    Possibly glow plugs swirl bar still there would it make a difference due to having a tuning box or not

  5. #5
    Regular Member Critch's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Mk1 renault scenic... I know I know but it drives

    Trim : Basic

    Engine : 1.6 16v

    Year : 2003

    Default

    Check battery voltage as a start weather starting to drop in temp now so battery's aging and night not have the kick of previous years

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Starting issues
    By jonny_adams60 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 16
    Last Post: 23rd February 2012, 00:02
  2. Starting issues
    By Fendy in forum Y & Z30DT Specific
    Replies: 7
    Last Post: 7th February 2012, 10:18
  3. Cold Starting Issues
    By billwwhyte1 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 8
    Last Post: 5th December 2011, 21:40
  4. Starting issues...
    By jones5n in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 33
    Last Post: 9th October 2011, 18:29
  5. Starting issues !!!!!
    By Dimscreen in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 4
    Last Post: 4th May 2011, 08:09

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •