User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Vectra c wiper motor doesnt work

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Camberley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Vectra c wiper motor doesnt work

    I was driving my car with the wipers working, then they just stopped. I could get them to budge an inch on screen if pushed to the third setting but then stop.(headlights dimmed very low)

    I have changed the fuses and relay, also tried another second hand motor and regulator but it still has the same problem.
    Then they started working again but when i put it into the third setting it would blow the fuses.

    Does anybody know the pin out from the loom so i can buzz it out using a multimeter, and even better know what readings i should get??

  2. #2
    Regular Member Slammedorion's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    cheshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I've had this happen before, brand new wiper motor from Vauxhall fixed it.

  3. #3
    Regular Member vmb2722's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Blackpool/St Mary's Bay
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Exclusiv

    Engine : 1.9 CDTi 150

    Year : 2007

    Default

    do they work on all settings apart from superfast?

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Camberley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Slammedorion View Post
    I've had this happen before, brand new wiper motor from Vauxhall fixed it.
    Yep, it was the last thing I did and it now works, I can't believe I bought two duff motors... Live and learn

  5. #5
    Regular Member Slammedorion's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    cheshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    There not bad money new tbh, less than £100 I think?
    They seem to seize up slowly.
    Nice to here it's sorted.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. For Sale: Vectra-C/Signum Front Wiper Mechanism & Motor - COMPLETE!
    By Vaux-Man-G in forum Parts for sale
    Replies: 5
    Last Post: 9th February 2012, 06:28
  2. car kit doesnt work since i changed hu?
    By EURO G in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 5th April 2008, 17:19

Visitors found this page by searching for:

vectra c wiper motor relay location site:www.vectra-c.com

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •