User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Well theres a first!

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Here
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Red face Well theres a first!

    So went out to do an oil and filter change and replace the rocker cover gasket on the wifes punto.

    Up on the ramps, sump plug off, oil filter off, new oil filter on, air filter housing off, rocker cover off, rocker cover gasket off, cover cleaned, new gasket on, oil in.

    Anyone spot the glaring mistake?


  2. #2
    Regular Member Paulwr's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Ormskirk, Lancs
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Sump plug not re-fitted?

  3. #3
    North Wales - Assistant Regional Organiser
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Wirral
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Well everyone has to do it once!

  4. #4
    Full Member daddyjay's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    poole
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default


  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    expat Lancashire lad in the Midlands
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Easy done.

    Today I did a service on my Bora, oil, air,fuel, pollen.

    Took off the sump plug,filter, drained the oil, refitted new plug and filter.

    Started the car. 2 seconds later said " OH ****" and switched it off pronto as I hadn't actually put any new oil in.

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Here
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I had only started refilling, but Its amazing how much mess 1lt of oil can make! Thank god for AS G101 too.

  7. #7
    Regular Member JagRigger's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Norfolk
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Never forgotton the sump plug - just the filler cap. That makes a nice enough mess

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •