User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: A few issues..........

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Derby
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default A few issues..........

    Hi everybody, I'm new to vectra's so I'm sorry in that respect.

    First issue - where the clock is and youve got the radio station chanel ect, there's a bit where I believe the temperature should be...... The temperature is not showing its just abit like this (--.-). What could be the problem?

    Second issue - the passenger window won't go down with the passenger button, but the drivers side control can make the window go up and down. If that makes sense.

    Third - I can't seem to change the radio station? It's all just presets it won't find anything else?

    Forth - probably not in the right place but the car mists up very quickly? All the time.

    Its a vectra c 2004 1.9 cdti.

    Any help would be brill!

    Thanks.

  2. #2
    VIP-Member Caveman_nige's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    South Coast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra and a Signum

    Trim : top of the line in both

    Engine : Z18XE,Z19DTH,Z20NET

    Year : 2006

    Default

    on the first on it probablt the connection to the outside temp sensor. the sensor fits behind the lower front grill. if your car is a facelift the connection that fails right at the sensor, if you have a preface it the multiplug connection behind the bumper. they get corroded or sometimes just a wiggle of the wires will get it working. If still not joy you can pick them up for a few quick or cheaper from scrapyard

    EDIT: i see yours is a preface car so check the multiplug connection for corrosion
    My old Signum, the animal; she now rests in pieces in several other members cars.. https://www.vectra-c.com/forum/garag...vehicle&id=200
    The wifes vec show car, started as a standard daily driver and ended up like this. https://www.vectra-c.com/forum/garag...vehicle&id=709



  3. #3
    Ex Vec-C Admin Ian-Highlander's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ely, Cambridgeshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    61 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia Tourer

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTI (160ps)

    Year : 2010

    Default

    For the second issue, take the passenger door switch apart and clean all the contacts, very common problem, takes about 5 minutes, there's a howto for it in the howto section.

    For the fourth issue, you've probably got a damn/wet pollen filter, change it for a new one and make sure the drain hole under it is clear and not blocked.
    "Doing a good job here is like wetting your pants in a dark suit, you get a warm feeling but nobody else notices"
    Maptun Tuned 2.0T Estate - click HERE for mods list.
    Brentwood 2012: Winner, Saturday Show. Hull 2012: Winner, Best Estate. Hull 2013: Winner, Best Estate & Runner Up, Best I.C.E

    Now Gone, bring on the Insignia (now "Teapot" Tuned)...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. EGR Issues
    By signum_1.9 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 10
    Last Post: 30th June 2012, 11:51
  2. GID issues
    By kensbey in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 11th May 2011, 17:46
  3. Issues!
    By Danwells72 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 29th April 2011, 01:13
  4. Would I have any issues with...
    By n_hudson in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 24th August 2008, 19:07
  5. mp3 issues with cd 70
    By jeff_g in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 6th June 2008, 22:27

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •