User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: Tom Tom 510

  1. #1
    Regular Member Perry's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Watford Herts
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Tom Tom 510

    The girlfriend has a Tom Tom 510 with the standard 512 SD card in it, I went to load some of those extra's like voices and that, but says not enough memory.

    Anyway I have a spare 2gb SD card and copied all the files from the Tom Tom card to this, loaded it into the Tom Tom unit and all is well, except it asks me to activate the map, got the product code and device code and it gives me an activation code but I cannot enter spaces between the code. oh and yes the original card works perfect in the unit as the map has already been activated a few months ago.

    Is there a simpiler way to get the info from the original card to the new card without doing all this?

    Thanks.

  2. #2
    Regular Member Brocks's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Try:

    www.pocketgpsworld.com. They have a forum that covers everything sat nav.

  3. #3
    Regular Member Perry's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Watford Herts
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Cheers posted on there last night as well

  4. #4
    Regular Member SignumPhil's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Luton, Beds
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Use Tom Tom Home (it's on the CD)
    Backup
    change card
    restore

    Sorted!

    Phil

  5. #5
    Regular Member Perry's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Watford Herts
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by SignumPhil View Post
    Use Tom Tom Home (it's on the CD)
    Backup
    change card
    restore

    Sorted!

    Phil

    No it's not, done that

    Looked on my post at pocketGPS and they say it's a flash memory problem with the TomTom there is a file to download and then should be all ok.
    Last edited by Perry; 8th January 2007 at 14:51.

  6. #6
    Regular Member SignumPhil's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Luton, Beds
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    If your SD card's too slow, it won't work either. I've been there...

    Phil

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •