User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: vectra cd70 navi

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    wigan
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default vectra cd70 navi

    hi all got my vectra the other day on my last 1 it toldd me outside temp on the colur screen on the new car in the corner it has an f should this be my outside temp or does any1 no how to get it on

  2. #2
    Moderator & Events Assistant paulhb's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wondering lonely as a cloud
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : M5

    Trim : Nothing needs adding

    Engine : 5.0 V10

    Year : 07

    Mileage : 37000

    Default

    It is on but the sensor in the front bumper looks goosed hence the F for fault

  3. #3
    Regular Member 06sri's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    northumberland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    new sensor for few pounds, and very easy to replace, bumper might not even need to come off.


    http://www.ebay.co.uk/itm/Vauxhall-O...item4d0574ef40

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    wigan
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    is there a how to guide for this thanks stan

  5. #5
    Regular Member 06sri's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    northumberland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    trust me you do not need a how to guide for this, and if you can get your hand up high enough you dont even need any tools.

  6. #6
    Full Member Caveman_nige's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    South Coast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra and a Signum

    Trim : top of the line in both

    Engine : Z18XE,Z19DTH,Z20NET

    Year : 2006

    Default

    providing you don't have the undertray fitted its easy to do as said above. half the time its just the wiring to the connection thats corroded or pulled. what year is the car?
    My old Signum, the animal; she now rests in pieces in several other members cars.. https://www.vectra-c.com/forum/garag...vehicle&id=200
    The wifes vec show car, started as a standard daily driver and ended up like this. https://www.vectra-c.com/forum/garag...vehicle&id=709



  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    wigan
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i know just seen a post with pic on but my 2004 i could get to it but my 2006 as a cover on were i need to look so will take that of at weekend thanks alot

  8. #8
    Regular Member 06sri's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    northumberland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    sorry forgot about the undertray, still quite straight forward, not sure if you look behinde the gril just to see if its actually pluged in or any visable damage.

  9. #9
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    wigan
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hi thanks for the replys it was the front sensor looks like its been unplugged while the bumper was sprayed they hadent pluged it Back in all sorted now thanks again

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. cd70 navi aux in
    By vectragsi3.2 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 9th April 2010, 09:28
  2. CD70 NAVI Vectra SRI 2007
    By punchy in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 5th April 2010, 18:41
  3. Cd70 navi
    By Gripper in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 8th October 2009, 18:14
  4. Vectra CD70 Navi Manual
    By dwatso26 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 7th October 2009, 00:56

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •