User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 52

Thread: bypass limpmode???

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    peterlee
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : 2.0t

    Trim : sri

    Engine : 2.0t

    Year : 2005

    Mileage : 161000

    Default bypass limpmode???

    hi.does anyone know how to bypass limpmode?also does anyone know how to lengthen the turbo actuator rod so less pressure is required?thanks

  2. #2
    Regular Member lee gsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hampshire (Near Havant) . .Drives: Signum 1.9 CDTi
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Design

    Engine : 1.9 CDTi

    Year : 2005

    Default

    Fix the problem causing it lol

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    peterlee
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : 2.0t

    Trim : sri

    Engine : 2.0t

    Year : 2005

    Mileage : 161000

    Default

    cant mate.easier said than done!!!look at all the threads ive put on?????cant fix it mate.constantly in limp mode,renewed boost sensor,egr,cleaned inlet..checked pipes.....im at my wittsend with it lee......what could it be?

  4. #4
    Regular Member Critch's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vauxhall vivaro

    Trim : Basic

    Engine : 1.9

    Year : 2004

    Default

    lol

  5. #5
    Regular Member Critch's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vauxhall vivaro

    Trim : Basic

    Engine : 1.9

    Year : 2004

    Default

    Have you actually had it checked and diagnosed or just throwing parts at?

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    peterlee
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : 2.0t

    Trim : sri

    Engine : 2.0t

    Year : 2005

    Mileage : 161000

    Default

    it comes up with fault code p0243...boost pressure sensor...renewed it brand new mate...

  7. #7
    Regular Member Critch's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vauxhall vivaro

    Trim : Basic

    Engine : 1.9

    Year : 2004

    Default

    Have you confirmed waste operation?
    have you tested boost sensor to confirm ecu is reading correctly? Apply a vacuum whilst watching live data

    MAP & TPS should read same at wide open throttle.

    so if ecu sees a difference I either one it can throw up a fault.

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    peterlee
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : 2.0t

    Trim : sri

    Engine : 2.0t

    Year : 2005

    Mileage : 161000

    Default

    whats TPS Critch?

  9. #9
    Regular Member lee gsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hampshire (Near Havant) . .Drives: Signum 1.9 CDTi
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Design

    Engine : 1.9 CDTi

    Year : 2005

    Default

    Throttle position sensor

  10. #10
    Regular Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    peterlee
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : 2.0t

    Trim : sri

    Engine : 2.0t

    Year : 2005

    Mileage : 161000

    Default

    aint that another name for boost pressure sensor or MAP sensor?

Page 1 of 6 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. egr bypass thought
    By james walker in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 60
    Last Post: 15th March 2012, 12:17
  2. CanBus bypass
    By krisby in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 10
    Last Post: 12th October 2011, 08:58
  3. 150cdti EGR bypass.
    By mally in forum Diesel Engine related
    Replies: 16
    Last Post: 14th April 2011, 00:18
  4. Red SRI Farnham bypass
    By bigboynigs in forum Spotted or put a flyer on a Vectra C/Signum or Insignia?
    Replies: 0
    Last Post: 22nd May 2010, 13:46

Visitors found this page by searching for:

how to bypass limp mode vectra c

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •