User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: New to all this. Changing 2 line display for 3 line one.

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Doncaster
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default New to all this. Changing 2 line display for 3 line one.

    Hi, I'm buying a paired cd30 and 3 line display to replace my cd30 and 2 line display on my 2008 1.9 cdti Exclusiv for trip computer. Would just like to know is it just a case of plug and play. Have the bc button on my stereo and just says no function. However when I hold the settings button in I get the beep so I'm wondering if its already set up for trip computer and won't need tech2 when I fit new unit and screen.



    Many Thanks

  2. #2
    Regular Member 19CDTi's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Perth, Scotland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I asked a similar question and was told this: -

    buy new screen - tech 2 needed to pair stereo to screen
    buy new stereo and paired screen - no tech 2 needed.

    HTH

    Stuart

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Doncaster
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    So if I buy the stereo and screen already paired which they should be I should just fit them in and off I go :-)

  4. #4
    Regular Member 19CDTi's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Perth, Scotland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    It SHOULD be... as far as I understood the answer when I asked

    Pretty cheap on ebay too

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Doncaster
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Thanks will get searching eBay lol

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CD30 Facelift 2 line to three line display??
    By mucklestone in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 14th March 2011, 22:29
  2. 2 line to 3 line display,HELP!!!
    By glenboy in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 5th November 2008, 23:30
  3. 2 line display to 3 line display
    By NealM in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 30th March 2007, 21:10
  4. '3 line' display
    By Jim Bob in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 21st November 2006, 22:28

Visitors found this page by searching for:

vectra c 1.9cdti exclusiv replacement stereo

upgrading to 3 line vectra www.vectra-c.com

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •