User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 31

Thread: Cd70 navi screen blank.

  1. #1
    Regular Member mattv6diesel's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    portland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Bmw 330d

    Trim : Msport

    Engine : 3.0d

    Year : 2008

    Default Cd70 navi screen blank.

    As title really intermitantly the screen will be blank where sat nav area is but all others (radio, phone and BC) work fine. Also when this happens all navi buttons inc the nav disk eject don't work.

    I have used the Vx update disk, disconected battery and radio but still happens so suspect unit fault.

    Does anyone know a repair center or something i've missed as these are not repairable at vx and no exchange unit . New are £1,500 new

    It was a factory fit thanks Matt. Can put a pic on if wanted

  2. #2
    Admin plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    271 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 150

    Year : 05

    Mileage : 74000

    Default

    u can get a cd70 on ebay for about £150 or so on its own.. you'll need to make sure its tech2 cleared, and then you'll need some with tech2 or similar to pair it to your screen..
    Plasma's Tech2 services are now partially open and able to provide services



    Come Join our new forum Insignia Owners.com for all your Insignia chat and needs

  3. #3
    Regular Member mattv6diesel's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    portland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Bmw 330d

    Trim : Msport

    Engine : 3.0d

    Year : 2008

    Default

    Think it will end up being a replacement but thought i'd see if anyone knows of something missed

  4. #4
    Admin plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    271 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 150

    Year : 05

    Mileage : 74000

    Default

    you mean the 'tab' for it goes blank?
    Plasma's Tech2 services are now partially open and able to provide services



    Come Join our new forum Insignia Owners.com for all your Insignia chat and needs

  5. #5
    Regular Member john norris's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    lancashire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    any chance you have checked the leads on the back to make sure there connected ?

    Fuse?

    sounds to me like a bad connection on the power somewhere,if all leads are fine and your going to buy a replacement unit open it up and have a look at the solder joints on the board see if any look dull or if they have come away from the board before you actually buy one after all you cant break it any further

  6. #6
    Regular Member mattv6diesel's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    portland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Bmw 330d

    Trim : Msport

    Engine : 3.0d

    Year : 2008

    Default

    Tab is fine just the rest


  7. #7
    Regular Member john norris's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    lancashire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    ahh then its not a fault on the power line if it was there would be no tab showing

  8. #8
    Regular Member mattv6diesel's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    portland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Bmw 330d

    Trim : Msport

    Engine : 3.0d

    Year : 2008

    Default

    It's a bit of a weird one!!!! that's why think internal radio unit fault

  9. #9
    Regular Member lee gsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hampshire (Near Havant) . .Drives: Signum 1.9 CDTi
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Design

    Engine : 1.9 CDTi

    Year : 2005

    Default

    I think the RGB cable does that bit so would be checking that cable.

  10. #10
    Regular Member mattv6diesel's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    portland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Bmw 330d

    Trim : Msport

    Engine : 3.0d

    Year : 2008

    Default

    I'll have a nosey. And wip the radio back out just weird. Every morning its's fine afternoon NO!!!

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Touch screen cd70 navi CID Mod
    By ZWoodyz in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 13
    Last Post: 31st July 2012, 09:37
  2. CD70 Navi Screen has gone totally black - please help
    By ziffos in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 7th November 2010, 11:57
  3. Removely of CD70 Navi with screen
    By AdeyCorp in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 15
    Last Post: 27th April 2009, 12:26

Visitors found this page by searching for:

cd70 navi blank screen

cd70 navi black screen

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •