User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: dodgy digital radio reception

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    leicester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default dodgy digital radio reception

    Hi guys, i own a 57plate vertra design with dab fitted as standard. i've owned this car for 18 months with no reception issues but in the last month it's been awful(constant dropouts and lengthy silences) is anybody else experiencing these problems ps i live in the leicester (someones gotta live there lol) or have i got a problem with my car ( ariel seems in good condition and is tight) any pointers would be appreciated as i,m missing absolute 80's and 90's

  2. #2
    Regular Member TonyP2020's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Wirral, UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Mokka

    Trim : SE - Orange Rock 's !!

    Engine : 1.7CDTi

    Year : 2014

    Default

    Removing and re-fitting the aerial might clean the threads in the connector.
    It might also be the same for the connectors above the roof lining, if water is getting in.
    But I have also read that the amplifier in the aerial base sometimes goes faulty. In this case the only real test is substitution for a good one.
    You could also try listening to Radio 2 or Planet Rock as these use a different network, just in case it is the fault in the transmitter.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    leicester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    just a quick update, radio been working fine for a while now, i think the signal had been reduced in my area

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. radio reception
    By fiend61 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 7
    Last Post: 27th October 2013, 10:28
  2. Radio reception
    By Graeme in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 30th November 2010, 23:16
  3. Radio reception?
    By monkeez in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 22
    Last Post: 12th September 2009, 22:12
  4. CD 30 Radio No Reception on AM
    By Tomkid in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 26th April 2009, 14:44
  5. Radio reception
    By Perry in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 27th October 2006, 10:20

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •