User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Thank or Like not working

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    teesside
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Thank or Like not working

    Whenever I try to like or thank a post nothing happens, or is it me being thick. who is the best person to msg regarding this??

  2. #2
    Regular Member 06sri's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    northumberland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    hi mate i just thanked you, try and thank this post and ill see if it works

  3. #3
    Regular Member 06sri's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    northumberland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    lees work lol, not had anything from somggie yet.

  4. #4
    Full Member Mark Evison's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    North Yorkshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Works fine for me
    Vauxhall Vectra C March 2006 - Dec 2010
    Vauxhall Insignia Dec 2010 - Jan 2016
    Vauxhall Astra VXR Jan 2016 - Present

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    teesside
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Nope if I click Thank for this post or Like this post nothing happens. Could it be a browser issue?

  6. #6
    Regular Member lee gsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hampshire (Near Havant) . .Drives: Signum 1.9 CDTi
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    What are you using and does it have any script blockers etc?

  7. #7
    Regular Member Derek Mc's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Sodding Typical on Sea
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Fine for me too, you are thanking and liking someone elses post aren't you as it won't work on your own,,,,,

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    teesside
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    just reset internet explorer back to defaults and itrs working

  9. #9
    Regular Member gakrobbo's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Durham
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Works fine for me

  10. #10
    Admin plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    problem was about 6 months ago mate.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. radio working, not working, working again
    By J P S in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 22nd February 2012, 00:59
  2. Replies: 4
    Last Post: 11th November 2011, 12:05
  3. Replies: 0
    Last Post: 10th November 2011, 22:58
  4. Working out MPG
    By justin32 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 20
    Last Post: 14th October 2011, 10:51

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •