User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: URGENT HELP REQD!!!! on SIDE OF ROAD

  1. #1
    Vectra-C Extreme Poster Big Red's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Dudley (Cramlington)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default URGENT HELP REQD!!!! on SIDE OF ROAD

    Hi guys driving car speedo and everything went to 0 handling went heavy have stop car now there is nothing when turn car over any ideas??

  2. #2
    Ex Vec-C Admin Deztroyer's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    WGAF#5
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Does the car turn over or just click?? If it's clicking then sounds like alternator failure

    0-Large smile ......every time it's driven

  3. #3
    VIP-Member Das's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Turdsville
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Lada

    Trim : Riva

    Engine : 6.0 V12

    Year : 1954

    Mileage : 567890987

    Default


  4. #4
    Vectra-C Extreme Poster Big Red's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Dudley (Cramlington)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Not even clicking mate!

    The electronic hydraulic steering sign is on dash!

  5. #5
    VIP-Member Das's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Turdsville
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Lada

    Trim : Riva

    Engine : 6.0 V12

    Year : 1954

    Mileage : 567890987

    Default

    Id def say Alternator too mate. Battery is death as a dodo now. You with the AA/RAC etc?

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Osnabruck
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    As above, does sound like alternator has gone. Same thing happened to me last week. Managed to tow start it (and it kept going although I was told that depending on how dead they both were, it might not) New alternator and new battery sorted it out.

  7. #7
    Vectra-C Extreme Poster Big Red's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Dudley (Cramlington)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Yeah aa mate will give them a ring get towed home lol

  8. #8
    Vectra-C Extreme Poster Big Red's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Dudley (Cramlington)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Right guys just to let you all know stripped cim unit down wires were fine but board was full of dirt dust etc so cleaned the lot and connectors pyt back together and checked abs plug......this does not clip on and is just pushed on so cleaned and reconnected fitted battery then vroom vroom vroom!! So dont know if it was just dirt in a bunch of connectors but so glad it works so for all those people that think there cim is broke clean the whole lot first just incase**

    Cheers for all the help!!

  9. #9
    Vectra-C Extreme Poster Big Red's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Dudley (Cramlington)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Right guys just to let you all know stripped cim unit down wires were fine but board was full of dirt dust etc so cleaned the lot and connectors pyt back together and checked abs plug......this does not clip on and is just pushed on so cleaned and reconnected fitted battery then vroom vroom vroom!! So dont know if it was just dirt in a bunch of connectors but so glad it works so for all those people that think there cim is broke clean the whole lot first just incase**

    Cheers for all the help!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Tech 2 reqd urgently car off road help anyone
    By Big Red in forum North East RO Vacant - ARO - Vacant
    Replies: 31
    Last Post: 16th September 2012, 20:17
  2. Stuck at side off road!!! pls help
    By ADAM123 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 67
    Last Post: 10th March 2012, 15:51
  3. Trolley jacks reqd
    By bobssignum in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 13
    Last Post: 3rd November 2010, 01:47
  4. FAO NW Rolling Road Lads - Urgent
    By Andy in forum General Chat
    Replies: 28
    Last Post: 15th October 2005, 22:31

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •