User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: engine light

  1. #1
    Regular Member smartalec0310's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    littleport
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default engine light

    right just had more work done on my it was cutting out on me while i was driving so i had the egr changed and 2 injectors cleaned out. it started and ran fine while the mechanic was here. i then took it out for a drive the next day and when i turned it on the maintence light was on. i carried on driving then noticed it was missing so i pulled over again and it cut out again. restarted it and the light went out the the car worked fine for the rest of the day. could it have been cutting out due to the fact of have a working egr now and not used to it? turned it on again this morning and the light was back on. left it running and it went out. the mechanic said my glowplugs wernt working. would this cause the light to come on when cold?

  2. #2
    Regular Member lee gsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hampshire (Near Havant) . .Drives: Signum 1.9 CDTi
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Just tell him to read the codes as the ecu has logged a fault.

  3. #3
    Regular Member smartalec0310's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    littleport
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    i would but he lives miles away lol can anyone recommend a code reader for myself?

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Middlesex
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Having problems with my 2.2 (read previous posts).Car/spanner light coming on & going off plus engine light on.Code read po403 (exhaust gas recirculation valve).I'm not sure what to do next.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Loss of power, Engine Management Light, Spanner Light
    By Shadrack in forum Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 28th April 2013, 11:22
  2. Replies: 17
    Last Post: 16th August 2012, 10:07
  3. Engine lumpy now Engine Management Light is on
    By Fitzy-2.0T in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 24
    Last Post: 17th July 2012, 16:51
  4. No throttle, traction control light, engine management light
    By si260188 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 9th May 2010, 21:45
  5. Replies: 3
    Last Post: 28th April 2009, 19:49

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •