User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Parking Sensor dislay

  1. #1
    Regular Member Knight Rider's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Motherwell
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C SRi 1.8vvti

    Trim : Sri

    Engine : 18.vvti

    Year : 2007

    Mileage : 29,500

    Default Parking Sensor dislay

    Hi folks, I've just fitted my fleabay parking sensors going by the how 2 on here and all went well. What I want to ask is when I put the wireless display on the dash where is the best place to take the feed to work it from?

    Am I also correct in saying that it'll not beep until this wireless display is wired up too?

  2. #2
    Regular Member ScotsDragon's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lost in Time and Space...
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRI

    Engine : 1.9 CDTI 150

    Year : 2007

    Mileage : 50000

    Default

    I wired mine to the the 12v power socket on the dash, It beeps once when you turn on ignition then only when in reverse sensors on.

  3. #3
    Regular Member Knight Rider's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Motherwell
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C SRi 1.8vvti

    Trim : Sri

    Engine : 18.vvti

    Year : 2007

    Mileage : 29,500

    Default

    Quote Originally Posted by ScotsDragon View Post
    I wired mine to the the 12v power socket on the dash, It beeps once when you turn on ignition then only when in reverse sensors on.
    Cheers mate, yes your how 2 inspired me to get this unit. My problem with my unit is I've test connected it and it's popped a capacitor in the small black box so it's not lighting up. The 1st time I connected it to a feed it showed a red dot at the bottom and that was all. I've connected the red wire from the unit to the Black/white wire of the reversing bulb and the black/red wire to the brown earth wire in the bulb holder. Is this correct?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Parking sensor
    By CHooper80 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 17th June 2010, 14:00
  2. Parking Sensor
    By sshaikh in forum Insignia car chat
    Replies: 5
    Last Post: 16th November 2009, 11:05

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •