User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 41

Thread: Flashing Spanner

  1. #1
    Regular Member Knight Rider's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Motherwell
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C SRi 1.8vvti

    Trim : Sri

    Engine : 18.vvti

    Year : 2007

    Mileage : 29,500

    Default Flashing Spanner

    Went to start the car up after placing out my reverse sensors and control box which I've hooked up to earth and reverse light wire I had the ignition on whilst doing it then went to start the car up up and nothing except a flashing spanner/car symbol. Do you reckon it's just needing a jump start to get it going again after having the ignition on?

  2. #2
    Regular Member Critch's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vauxhall vivaro

    Trim : Basic

    Engine : 1.9

    Year : 2004

    Default

    Is it turning over?

  3. #3
    Regular Member Knight Rider's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Motherwell
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C SRi 1.8vvti

    Trim : Sri

    Engine : 18.vvti

    Year : 2007

    Mileage : 29,500

    Default

    Quote Originally Posted by Critch View Post
    Is it turning over?
    Nothing a tall mate, all my dash lights come on but no turn over

  4. #4
    Regular Member monty2000's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    swansea
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C Pre Face, Colour Coded, CR Tech Box, Pipercross Panel filte, Blanked EGR :-)

    Trim : Club

    Engine : 1.9cdti 16v

    Year : 2005

    Default

    maybe a longshot but i removed my tcs fuse in attempt to disable the traction and my car wouldnt start.
    check the fuses

  5. #5
    Regular Member Critch's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vauxhall vivaro

    Trim : Basic

    Engine : 1.9

    Year : 2004

    Default

    Not pulled away wires whilst doing it?

    Are the dash lights staying bright?

  6. #6
    Regular Member Knight Rider's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Motherwell
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C SRi 1.8vvti

    Trim : Sri

    Engine : 18.vvti

    Year : 2007

    Mileage : 29,500

    Default

    Quote Originally Posted by monty2000 View Post
    maybe a longshot but i removed my tcs fuse in attempt to disable the traction and my car wouldnt start.
    check the fuses
    Ok will do

    Quote Originally Posted by Critch View Post
    Not pulled away wires whilst doing it?

    Just the 2 earth cables underneath the near side brake light for an earthing point but I've tightened them back up again.

    Are the dash lights staying bright?
    Yes as far as I can see mate.

  7. #7
    Regular Member Knight Rider's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Motherwell
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C SRi 1.8vvti

    Trim : Sri

    Engine : 18.vvti

    Year : 2007

    Mileage : 29,500

    Default

    All fuses have been checked and they're all OK. My voltage gauge on my dash is showing just under 11 so I'm guessing this might be the cause.

  8. #8
    Regular Member Critch's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vauxhall vivaro

    Trim : Basic

    Engine : 1.9

    Year : 2004

    Default

    More than likely the batt issue of its reading 11v

    Gettong a starter relay click when trying?

  9. #9
    Regular Member Knight Rider's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Motherwell
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C SRi 1.8vvti

    Trim : Sri

    Engine : 18.vvti

    Year : 2007

    Mileage : 29,500

    Default

    Quote Originally Posted by Critch View Post
    More than likely the batt issue of its reading 11v

    Gettong a starter relay click when trying?
    Absolutely nothing mate when I turn the key. Dash does everything it should do when key is in.

  10. #10
    Regular Member Critch's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vauxhall vivaro

    Trim : Basic

    Engine : 1.9

    Year : 2004

    Default

    Do you have any diagnostics?

    Try disconnecting batt for 15 mins

Page 1 of 5 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 23
    Last Post: 31st August 2012, 11:52
  2. flashing spanner and wont start
    By jofenan in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 9
    Last Post: 3rd February 2011, 13:52
  3. flashing car and spanner light
    By signumturbo04 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 35
    Last Post: 17th July 2010, 16:32
  4. The "flashing car picture with spanner through it" light
    By Big Dave in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 6
    Last Post: 9th February 2008, 04:33
  5. flashing spanner light
    By carp in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 5
    Last Post: 27th April 2006, 14:53

Visitors found this page by searching for:

vectra c 1.8 spanner and car light flashing

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •