User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: hello everyone new here parking senors not working?

  1. #1
    Regular Member mrejaz's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    birmingham
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default hello everyone new here parking senors not working?

    hello nice to see we all in the same boat as in same cars

    im jazzy, iv had my car fully Mercedes white but the parking sensors stopped working? they are front and back original.

    i been told its the spray on the sensors white and need taking off to work again?? what you think ppl?? the garage took the paint of the back sensors but no sound??? and going to take front off tomorrow c how it goes...hope they work

    my cars vauxhall vectra elite 57 2007 1.9cdti 150bhp elite.

    shame to take them off they looked nice with paint on....

  2. #2
    Admin & Server Techy Ian-Highlander's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ely, Cambridgeshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Do you get a "P" appear on the dash and a ping noise as you switch on the sensors or put it into reverse? If so then something on the system has failed, probably one of the sensors. Had two go on mine now and each time it disables the entire system until you replace the faulty one.

    Alternatively, check fuses and all wiring connectors.

    The factory sensors work perfectly painted, all mine are painted (I did the rears when I added my VXR skirt last month).
    "Doing a good job here is like wetting your pants in a dark suit, you get a warm feeling but nobody else notices"
    Maptun Tuned 2.0T Estate - click HERE for mods list.
    Brentwood 2012: Winner, Saturday Show. Hull 2012: Winner, Best Estate. Hull 2013: Winner, Best Estate & Runner Up, Best I.C.E

    Now Gone, bring on the Insignia (now "Teapot" Tuned)...

  3. #3
    Ex RO - East Region soulman's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    VOTING UKIP IN AVELEY
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    the factory parking aid sensors are painted .. so probably as Ian posted above .ck

    BTW is that Johns > Wolflinns car as your avatar ??

  4. #4
    Regular Member Wolflinn's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Camberley
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Hi mate and welcome, however not being funny but I would rather you did not use a pic of my car as your avatar (as nice as she is)
    I have enough problems with people of ebay using her without it being done on our forum.
    Cheers

  5. #5
    North West Regional Organiser paulvectrac's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    morecambe
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Hmmm strange ya car is nice mate but as u said everytime people seem to be using ya car
    Vectra vxr custome remaps egr deletes dpf and diagnostic work all remaps are custome bench tuning avalible all genuine equipment PM for info

  6. #6
    Regular Member mrejaz's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    birmingham
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    hi, sorry mate i didnt have pics of my car, your car looks nice, my cars ready now aswell fully loaded ; )

  7. #7
    Regular Member mrejaz's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    birmingham
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    hi, thanks for reply...i left it with the garage and they took the paint of the sensors and put new fuse in and all sensors working now, thank god thought i needed new ones ; )

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. parking sensors not working
    By gsi-robster in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 20th March 2012, 18:57
  2. Parking Sensors stopped working
    By Snizzers in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 26th September 2010, 18:52
  3. Parking Sensors stopped working, Please Help?
    By Snizzers in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 7
    Last Post: 1st September 2010, 14:12
  4. Parking Sensors stopped working
    By Snizzers in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 30th May 2010, 09:43
  5. parking senors front and back wanted
    By m8wos in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 31st May 2008, 11:38

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •