User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: signum 2.8 Rough Running When Cold

  1. #1
    Regular Member viper8's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Northamptonshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default signum 2.8 Rough Running When Cold

    Hello


    my signum seems to be having a problem when starting from cold ..
    starts perfect ,revs a bit like it should
    then idles very rough ,with the whole car shaking

    as you pull away and accelerate the car has no drive ( very slow )
    after a couple of minutes it clears and the car is ok

    when its hot its excellent !

    anybody got any ideas ??

  2. #2
    North West Regional Organiser paulvectrac's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    morecambe
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra

    Trim : vxr

    Engine : 2.8 v6 turbo

    Year : 2007

    Default

    what ya plugs like mate any probs with any codes
    Vectra vxr custome remaps egr deletes dpf and diagnostic work all remaps are custome bench tuning avalible all genuine equipment PM for info

  3. #3
    Regular Member viper8's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Northamptonshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Paul .
    have not checked plugs
    have not even had chance to change the gearbox oil .like i was going to do
    keep getting the spanner light come on then go away ,and today i had the exhaust emissions light come on
    would it not be bad tickover all the time if it was plugs ?

  4. #4
    North West Regional Organiser paulvectrac's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    morecambe
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra

    Trim : vxr

    Engine : 2.8 v6 turbo

    Year : 2007

    Default

    Hmm strange fella ibwould defo check the plugs mate may also be worth checkin ya precat of the sensors on it mate could be down to a sensor on one of the banks have a look mate let me no bud
    Vectra vxr custome remaps egr deletes dpf and diagnostic work all remaps are custome bench tuning avalible all genuine equipment PM for info

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Signum 2.2 Direct very rough running.
    By andrewleighton in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 4
    Last Post: 27th June 2012, 00:01
  2. 2.2 vectra running a bit rough
    By tweenage in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 20th January 2012, 16:20
  3. Cdti rough running on cold start up
    By brimfull in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 19th January 2012, 20:16
  4. sri 150 running rough on start up help?
    By danni_kitch in forum Diesel Engine related
    Replies: 6
    Last Post: 26th September 2011, 13:30
  5. 3.2 V6 Gsi Rough Running From Cold
    By TOON VECTRA V6 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 6
    Last Post: 13th December 2006, 22:20

Visitors found this page by searching for:

vxr cold running

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •