User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: Garage has messed up my unlocking lights

  1. #1
    Regular Member rickisgrate's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Ayrshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Garage has messed up my unlocking lights

    Hi all need a bit of help here, on my 08 vectra sri 150 cdti when i unlocked the car the number plate lights and sidelights used to come on. After the car developed an ABS fault and was sent to be fixed under warranty i noticed all my values on the on board computer and trip computer had been reset. Now ive also noticed when i unlock the car the sidelights no longer come on. How do i re-activate this feature as it was handy for when i was nightshift at work as my work car park is huge and has no lighting

  2. #2
    Regular Member DAVIDD88's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    scottish region
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Did u do the mod for sidelights as It don't do it as standard mate

  3. #3
    Regular Member rickisgrate's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Ayrshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Nah it was like that when i bought it

  4. #4
    VIP-Member Das's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Turdsville
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Lada

    Trim : Riva

    Engine : 6.0 V12

    Year : 1954

    Mileage : 567890987

    Default

    As far as I know this was never a standard feature.

  5. #5
    Regular Member Critch's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Mk1 renault scenic... I know I know but it drives

    Trim : Basic

    Engine : 1.6 16v

    Year : 2003

    Default

    They probably had battery off.

    But perhaps previous owner wired side lights into number plate lights?
    Because its not standard for lights to come on. And I'm not aware of an option on tech2 to enable it

  6. #6
    Regular Member rickisgrate's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Ayrshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Theres no extra wiring been fitted so theyve definetly not been wired up to the number plate lights

  7. #7
    Regular Member DAVIDD88's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    scottish region
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Weird as it can only be done if you run a wire from number plate mate

  8. #8
    Regular Member Critch's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Mk1 renault scenic... I know I know but it drives

    Trim : Basic

    Engine : 1.6 16v

    Year : 2003

    Default

    Edit wrong thread somehow :-/

  9. #9
    Regular Member DAVIDD88's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    scottish region
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    How's the hids treating you

  10. #10
    Regular Member rickisgrate's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Ayrshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Aye theyre good, got those leds from my cousin earlier on so it looks much better now

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HELP!! 150 cdti i messed up
    By bingo999 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 18
    Last Post: 30th August 2011, 13:52
  2. site messed up?
    By chris1804 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 3rd June 2010, 22:18
  3. Messed up!
    By Big Sig in forum Comedy & Humour
    Replies: 4
    Last Post: 26th September 2008, 06:46
  4. elephant.co.uk messed up my NCB!
    By Vectra Singh in forum General Chat
    Replies: 6
    Last Post: 2nd February 2008, 17:29
  5. Am i messed up
    By shan in forum General Chat
    Replies: 2
    Last Post: 20th November 2007, 21:17

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •