User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Sat nav cd70

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Midlands
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Sat nav cd70

    Hi all,i posted in other section about my alternator failing and since i replaced it my sat nav doesnt work and cant get disc out,a pal of mine removed the unit and opened it and got disc out,i thought it may be stuck in there.we fitted unit back in and it now wont accept disc as in you cant get it in and is tight,the stereo is fine and cd player is too but sat nav isnt,anyone know if this is a common fault or is no power getting to sat nav so it cant accept disc ?anyone in the repair buisiness with these on here at all ? Car is an 07 vectra cdti 150 bhp.sat nav was perfect before alternator and battery were removed.thanks.

  2. #2
    Regular Member wardy23's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    North Yorkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra

    Trim : sri

    Engine : 2.2

    Year : 2005

    Mileage : 64000

    Default

    ive got a similar problem with a cd30mp3 cant put a disc in it

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Midlands
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Yea its a mo fo mate,mine was fine till battery come of to charge it up and replaced alternator !

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Northampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Exactly the same problem on my Siggy, anyone PLEASE got a solution. Is it an internal failure resulting from a voltage surge after the alternator change / battery disconnect scenario?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CD70 and Aux in
    By lee gsi in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 11
    Last Post: 8th January 2013, 13:59
  2. Cd70 please help!!! :)
    By jones5n in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 22nd June 2011, 10:34
  3. Cd70
    By gregc in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 11
    Last Post: 11th November 2010, 02:32
  4. cd70
    By wstwatson in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 12
    Last Post: 22nd June 2009, 20:51

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •