User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Boot Release not working on hatchback

  1. #1
    Full Member hothatch's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Nottingham, emec#7
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Boot Release not working on hatchback

    Hi,

    Got a problem been going on for a while now.
    When i press the boot release on the boot, the boot won't open and no motor whirring noise. It used to be tempermental, now its permanent. It did get to a stage when it worked every time, and i thought hey it fixed itself, then it went down hill again.
    I have took the actual latch lock from the tailgate to have a look and can't find anything wrong with it, checked the cable connections all seems fine. Done a search on here, and people who had boot problems got the motor whirring noise and replaced the microswitch, but i don't even get a whirring noise. When i do get the noise the boot does open.

    Any ideas?

    Cheers
    emec#7

  2. #2
    Regular Member lee gsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hampshire (Near Havant) . .Drives: Signum 1.9 CDTi
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Have a look in the guides section as it shows you how to fix it.

  3. #3
    Regular Member DTi Elite's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    county durham
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    need to look into this myself , mine was being tempremental a few weeks ago & then worked perfect ever since , until today when it decides to work when it wants to & not when I want it to .
    tried using the key in the lock but that aint working as the key doesn't turn ( probably seized up through lack of use )

  4. #4
    Full Member hothatch's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Nottingham, emec#7
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Fixed itself and worked for a good amount of time. But now its playing up again. Arrr
    emec#7

  5. #5
    Full Member hothatch's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Nottingham, emec#7
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Anyone got a working boot lock (Non key style one) lying around? I require both parts, as i don't know which part is playing up.

    Thanks.
    emec#7

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Intermittent Boot Release
    By tomsocr in forum Bodywork & Interior
    Replies: 2
    Last Post: 6th January 2013, 19:14
  2. Boot lock won't release
    By Clyd1e in forum Bodywork & Interior
    Replies: 7
    Last Post: 20th December 2011, 02:10
  3. Signum boot release
    By dave_3 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 16th January 2011, 13:33
  4. Boot Release
    By DaveD in forum Styling
    Replies: 3
    Last Post: 14th August 2009, 10:18
  5. Boot Release
    By Drew in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 8th February 2009, 22:34

Visitors found this page by searching for:

vectra c boot release not working

hatchback on vauxhall vectra not opening

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •