User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: Fans not working!

  1. #1
    Regular Member Danwells72's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Northampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Sri

    Engine : 1.9 cdti 150

    Year : 2004

    Default Fans not working!

    Hi all, my fans have stopped working on settings 1,2 and 3 but when i put it on 4 they start up. Anybody know whats wrong? Ive replaced the panel but that made no difference!

  2. #2
    Regular Member patch22's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Buckley Flintshire N.Wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra

    Trim : .....................

    Engine : ....................

    Year : .....

    Default

    Sounds like the fan resistor has blown mate

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    wolverhampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Blower resistor. Check for water ingress through scuttle

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Doncaster
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Don't buy a resistor pack though as they are expensive! If you take it out an go to maplins etc and get the little resistor that's soldered to the top there about 80p and normally solves it.
    Dan

  5. #5
    Regular Member Danwells72's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Northampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Sri

    Engine : 1.9 cdti 150

    Year : 2004

    Default

    ok anybody got a how 2 or something? Where am i checking for water ingress?

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    stratford upon avon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra c

    Trim : ls

    Engine : 1800 non vvt

    Year : 2004

    Mileage : 136000

    Default

    Quote Originally Posted by Danwells72 View Post
    ok anybody got a how 2 or something? Where am i checking for water ingress?

    finding video for you hold on

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    stratford upon avon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra c

    Trim : ls

    Engine : 1800 non vvt

    Year : 2004

    Mileage : 136000

    Default

    here you go

    Water leaking in car fix -* VIDEO *-

    click here

    http://www.youtube.com/watch?v=XxOxr...1&feature=plcp

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    stratford upon avon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra c

    Trim : ls

    Engine : 1800 non vvt

    Year : 2004

    Mileage : 136000

    Default

    Quote Originally Posted by Dannyboy444 View Post
    Don't buy a resistor pack though as they are expensive! If you take it out an go to maplins etc and get the little resistor that's soldered to the top there about 80p and normally solves it.
    Dan
    you could do like above but i just bought a resister pack


    here you go
    http://www.ebay.co.uk/itm/VAUXHALL-V...item3cb4c8884e

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. radio working, not working, working again
    By J P S in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 22nd February 2012, 00:59
  2. heater fans not working?
    By Jaspa in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 2nd December 2011, 23:06
  3. Replies: 0
    Last Post: 10th November 2011, 22:58
  4. Engine Cooling fans working correctly?
    By luke4487 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 10
    Last Post: 28th April 2011, 11:15
  5. Fans not working on 1 2 & 3
    By twigster78 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 13
    Last Post: 15th November 2009, 00:30

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •