User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: cdti will not run

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    norfolk
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default cdti will not run

    Hi i am new to fourm i have cleaned egr valve and boost sensor but will now not run engine is cdti 1900 any ideas please.
    padstar

  2. #2
    Regular Member Critch's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Mk1 renault scenic... I know I know but it drives

    Trim : Basic

    Engine : 1.6 16v

    Year : 2003

    Default

    Both connected up an seal properly?

    Wjat was reason for you cleaning them? Any problems prior?

    Is engine cranking?

  3. #3
    North West Regional Organiser paulvectrac's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    morecambe
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra

    Trim : vxr

    Engine : 2.8 v6 turbo

    Year : 2007

    Default

    either the connector srnt plugged in or you have connected some up wrong
    Vectra vxr custome remaps egr deletes dpf and diagnostic work all remaps are custome bench tuning avalible all genuine equipment PM for info

  4. #4
    Full Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    N/A
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Golf 7

    Trim : GTD

    Engine : 2.0 TDI 184PS

    Year : 2014

    Mileage : 40000

    Default

    Make sure the EGR valve is properly bolted down and onto the manifold.

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    stratford upon avon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra c

    Trim : ls

    Engine : 1800

    Year : 04

    Mileage : 130000

    Default

    was the engine running before you cleaned the egr valve and boost sensor ?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1.9 Vectra CDTi 150 VS 2.0 CDTi 160 insignia Sri
    By Derek Mc in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 16
    Last Post: 12th May 2011, 11:38
  2. Weird noise from Signum CDTI 1.9 CDTI (150)
    By oneightycd in forum Diesel Engine related
    Replies: 1
    Last Post: 22nd June 2007, 22:27
  3. CDTi 120bhp Vs CDTi 150bp
    By bennyk in forum Diesel Engine related
    Replies: 25
    Last Post: 6th December 2006, 23:45

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •