User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Rear Signum Light problem problem - help

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Rear Signum Light problem problem - help

    Hi guys,

    I have an issue intermittently I get warning saying all the rear lights are not working reverse, indicator, rear light, brake-light (only one side)

    I have fiddled with the wiring and it works then stop randomly

    The 6 pin connectors look tarnish (attached to the rear light) so I cleaned contacts but still no joy

    Is this common as I'm thinking a new light with fix the issue unless its the black plug its self??

    Any idea which to change first???
    Where can I source a cheap rear light cluster (passenger side)

  2. #2
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Near Grmsby
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    If the connectors look tarnished then that could mean they have been arcing, I would guess that the female connectors in the plug have become weak. Try carefully nipping them back together with some long nosed pliers.

  3. #3
    Regular Member STICKY3.2's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Hertfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Loose connection = high resistance = heat = tarnishing

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Cheers for the advice

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wiper Electrical Problem? (Not sticking or cold weather problem)
    By SRIAdam in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 7th July 2012, 16:13
  2. TC light problem
    By fester999 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 0
    Last Post: 25th September 2011, 18:45
  3. Rear Interior Light Fitted - Problem with front now....
    By Leemarksmith in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 42
    Last Post: 23rd December 2009, 00:08
  4. Rear Interior Light Problem
    By r.bailey63 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 22nd November 2009, 23:26
  5. rear brake light problem, bulb ok, please help
    By circushead in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 11
    Last Post: 14th May 2009, 18:29

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •