User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: Led/smd question

  1. #1
    Regular Member MACVVT's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    fife,scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra c

    Trim : sri

    Engine : 1.8 vvt (XE18XER)

    Year : 2008

    Mileage : 28,000

    Default Led/smd question

    fitted smd/led 501's to all internal lights back & front of my vec had problems with rear passenger lights but are working now, did the same to my sons astra sri xp, but the rear lights will not work with led/smd 501's ' they work in front map reading lamps.
    tried 6 or 7 bulbs but they will not work,used the same ones in my wifes motor and every bulb works.any ideas why they do not work.
    Mac

  2. #2
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats




    Year : 06

    Default

    Quote Originally Posted by MACVVT
    fitted smd/led 501's to all internal lights back & front of my vec had problems with rear passenger lights but are working now, did the same to my sons astra sri xp, but the rear lights will not work with led/smd 501's ' they work in front map reading lamps.
    tried 6 or 7 bulbs but they will not work,used the same ones in my wifes motor and every bulb works.any ideas why they do not work.
    Mac
    Had this on my vectra check the connection on the holder the bulb goes into is alright

  3. #3
    Regular Member BigWilko's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Barnsley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Design

    Engine : 3.0 CDTI

    Year : 2005

    Default

    Obvious thing is they were in backwards... but that's too simple and far too coincidental for 7 bulbs?

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Walsall
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    blown a fuse whilst pushing them in?

  5. #5
    Regular Member MACVVT's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    fife,scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra c

    Trim : sri

    Engine : 1.8 vvt (XE18XER)

    Year : 2008

    Mileage : 28,000

    Default

    thanks guys , bulbs tried both ways - + , sons car is only 8 months old , original bulbs work ok. heres other one the festoon bulb for boot light will not work with led/smd, but works in glove box ???????? no figure.

  6. #6
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats




    Year : 06

    Default

    Might be possible that the car don't like too many LEDs

  7. #7
    Regular Member baz2003uk's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    swindon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    had the same on my rear light and i had pushed the connectors together when putting bulb in so no bulb worked doh all sorted and working now tho

  8. #8
    Regular Member MACVVT's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    fife,scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra c

    Trim : sri

    Engine : 1.8 vvt (XE18XER)

    Year : 2008

    Mileage : 28,000

    Default

    turns out unit is faulty, took my unit and connected into my sons car and bingo all good ,vauxhall dealer says original bulbs work ,no replace under warranty , new unit ordered for lmf.

  9. #9
    Regular Member Kev_A's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Gateshead, Tyne and wear
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : Z20NET

    Year : 04

    Default

    I have a similar problem, smd 501 bulbs in front map lights, go to put them in the rear and the lot goes off, remove the rears and all is fine again

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. GSI Inner tie rod question.
    By Lee_gsi in forum Suspension, Wheels & Brakes
    Replies: 0
    Last Post: 9th August 2011, 19:46
  2. question about hid
    By marc vectra sri in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 10
    Last Post: 22nd July 2011, 23:15
  3. Vaux-Com / Op-Com question - Screen change question
    By AntSSSS in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 9
    Last Post: 16th May 2010, 23:54
  4. Just a question...!
    By Maxim007 in forum Styling
    Replies: 7
    Last Post: 26th January 2010, 20:12
  5. BSR question
    By soulman in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 11
    Last Post: 6th October 2007, 22:55

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •