User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: low washer fluid warning.

  1. #1
    Regular Member frasedeb's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    hull
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default low washer fluid warning.

    Thought i'd take my front bumper off today to find the plug that sends the washer fluid warning and bridge it to stop it coming up.
    I searched everywhere but no plug in sight, could it be my loom never came with this plug being an exclusive model??
    Forgot to mention i've changed my headunit and screen to a sri one so i now get the washer warning.

  2. #2
    Ex Vec-C Admin Ian-Highlander's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ely, Cambridgeshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia Tourer

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTI (160ps)

    Year : 2010

    Default

    It's quite possible your car doesn't have the wiring.

    This is what you'd find if you did have it (on the right in the first picture attached to the sensor).





    Failing that, the wiring for the plug is really straight forward, one side goes to earth and the other side goes to pin 14 (from memory) of the underside of the UEC (Underhood electrical centre). So just earthing that pin should get rid of the error (although double check I'm remembering the right pin number before doing it).
    "Doing a good job here is like wetting your pants in a dark suit, you get a warm feeling but nobody else notices"
    Maptun Tuned 2.0T Estate - click HERE for mods list.
    Brentwood 2012: Winner, Saturday Show. Hull 2012: Winner, Best Estate. Hull 2013: Winner, Best Estate & Runner Up, Best I.C.E

    Now Gone, bring on the Insignia (now "Teapot" Tuned)...

  3. #3
    Regular Member frasedeb's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    hull
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Mine definately didn't have the extra plug/wiring, may just have to live with the warning coming up. Thanks.

  4. #4
    Full Member merikiito's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Northampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia CDTi SRi NAV 160

    Trim : SRi

    Engine : A20DTH

    Year : 2009

    Mileage : 88000

    Default

    You have to get it tech2'd out of the GID/screen
    Lois Griffin: Peter! You're bribing your daughter with a car?
    Peter Griffin: Ah, c'mon, Lois, isn't 'bribe' just another word for 'love'?

  5. #5
    Regular Member Mark-R's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Dundee
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : GSI

    Trim : (vxr/irmy)

    Engine : 3.2 v6

    Year : 2004

    Default

    I sorted mine today i just cut the plug off as it was too corroded to jump it from there so crossed the wire . lol

  6. #6
    Regular Member frasedeb's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    hull
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    This was the plan mate but no plug on mine

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Washer Fluid Indicator
    By stripey in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 27th June 2012, 07:54
  2. Washer fluid leaking
    By monty2000 in forum Bodywork & Interior
    Replies: 10
    Last Post: 3rd February 2012, 11:47
  3. Windscreen washer fluid
    By Sigmacca in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 29
    Last Post: 25th November 2011, 20:14
  4. Washer fluid check.
    By blackveccyC in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 17
    Last Post: 12th September 2011, 14:07
  5. Which washer fluid?
    By vxvirgin in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 30
    Last Post: 3rd April 2009, 08:15

Visitors found this page by searching for:

vectra c washer warning

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •