User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: radio doesnt work

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    London
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default radio doesnt work

    My radio does not work at all...it just keeps searchin and searchin and fines the odd few radio stations that are just not worth listening to!

    Any suggestion to how i can fix this??

    thanks

  2. #2
    Regular Member 06sri's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    northumberland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    you on fm mate? maybe aerial problem and or wireing, also somtimes autosearch aint the best way to find the stations, others will advise you probably tommrow.

    cheers

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    London
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by 06sri View Post
    you on fm mate? maybe aerial problem and or wireing, also somtimes autosearch aint the best way to find the stations, others will advise you probably tommrow.

    cheers
    Hi,

    I want fm and mw and my vectra has options for both! I have tried searchin for stations without RDS on, but still nothing.

    maybe a loose wire yh but hw do i sort it?

    thanks
    Mo

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    London
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Any help anyone????

  5. #5
    Regular Member carperjake's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Scunthorpe
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I'm guessing the aerial connection in the dash to start with, can you remove the radio and check the lead hasn't come unplugged? Failing that I'd be looking at the aerial base for a corroded lead/wires.

  6. #6
    Regular Member Robsey's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    North East Cheshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Most common is a corroded aerial base on the back of the roof.

    Normally the rubber seal splits or perishes, and water gets into the gubbins.

    Easiest fix is to buy a new aerial base and fit it in place of your current aerial base.

    You will need to drop the rear of the roof lining to access the big retaining nut on the underside of the roof skin.

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    London
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Robsey View Post
    Most common is a corroded aerial base on the back of the roof.

    Normally the rubber seal splits or perishes, and water gets into the gubbins.

    Easiest fix is to buy a new aerial base and fit it in place of your current aerial base.

    You will need to drop the rear of the roof lining to access the big retaining nut on the underside of the roof skin.
    Thank u guys. Will try open up the double din tmrw and see whats happeing there. If that dznt help the i shall do the latter suggestion.

    Thanks again
    M

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. key fob on mk 4 astra doesnt work
    By tyler boy in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 3
    Last Post: 2nd July 2011, 20:25
  2. Fan doesnt work on position 1
    By martinmack in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 12th May 2011, 21:38
  3. Petrol Light doesnt work!
    By neil3734 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 8th May 2010, 20:51
  4. car kit doesnt work since i changed hu?
    By EURO G in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 5th April 2008, 17:19
  5. lighter thing doesnt work
    By lilangel in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 9
    Last Post: 11th March 2008, 22:12

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •