User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: Does any one no the problem too.........

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    essex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Does any one no the problem too.........

    ....THE CAR JUST SHUTING DOWN
    i have a signum 2.0 diesel and randomly just shuts down to nothing and its really quite dangerous almost had a car rear end me today
    i have seem to be reading more and more of this problem happening i read that people are replacing EGR valves MAF senors and are not helping at all and no one knows what the problem is..
    ANYONE PLEASE HELP

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Caerphilly
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : saab 93 tid(150)

    Trim : sport

    Engine : 1.9 z19dth

    Year : 2005

    Mileage : 63000

    Default

    Quote Originally Posted by signum_05 View Post
    ....THE CAR JUST SHUTING DOWN
    i have a signum 2.0 diesel and randomly just shuts down to nothing and its really quite dangerous almost had a car rear end me today
    i have seem to be reading more and more of this problem happening i read that people are replacing EGR valves MAF senors and are not helping at all and no one knows what the problem is..
    ANYONE PLEASE HELP
    Done some searching for you mate and found an old thread on here, same engine as yours i think and it said that theres a small filter on the vacuum pipe that connects to the engine shut off valve, cant do links but search thread "2.0 dti engine cuts out signum". Might be worth a look

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    essex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    many thanks going to give that a look now cheers

  4. #4
    Regular Member Critch's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vauxhall vivaro

    Trim : Basic

    Engine : 1.9

    Year : 2004

    Default

    Just cuts out whilst driving?

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    essex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    yep just completely dies and if i turn it off for about 5 min it will reset its self and then it will be fine but yesterday problem just wouldnt shift cheers

  6. #6
    Regular Member Critch's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vauxhall vivaro

    Trim : Basic

    Engine : 1.9

    Year : 2004

    Default

    Crank sensor maybe at fault

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    essex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    wouldnt it come up under any errors and at least its cheap compared to MAF and TPS sensors lol

  8. #8
    Regular Member Damo77's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Petersfield, Hampshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 1.9 CDTi 8v

    Year : 55

    Mileage : 92,000

    Default

    Quote Originally Posted by Richard.roberts View Post
    Cant do links but search thread "2.0 dti engine cuts out signum". Might be worth a look
    Here is a link to the thread that Rich was referring to:-

    http://www.vectra-c.com/forum/showth...uts-out-Signum

    Hope you get to the bottom of it

    Damo

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Rear Signum Light problem problem - help
    By scw02102 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 8th July 2012, 21:12
  2. Wiper Electrical Problem? (Not sticking or cold weather problem)
    By SRIAdam in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 7th July 2012, 16:13
  3. 1 problem sorted and 1 more problem arises
    By bunsen1 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 22
    Last Post: 4th April 2011, 13:03
  4. Bit of a problem, Need Help
    By vectrasri-j in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 18th January 2010, 19:21
  5. Problem...? Vectra SXI...problem with starting after filling with fuel?
    By doozer in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 8th November 2008, 09:40

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •