User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Help needed

  1. #1
    Regular Member chris1984's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    STAFFORDSHIRE
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Help needed

    hi people my drivers side sidelight has stopped workin . tried loads of different bulbs and no joy i have even tried the bulb from the otherside that i know works fine and this did not work either any idead on what it could be . i have looked at all the wires and they all look fine .

  2. #2
    Regular Member richy1974's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    leek
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Try the fuse mate some under battery cover and some passenger side of dashboard under a cover

  3. #3
    Regular Member chris1984's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    STAFFORDSHIRE
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    ok will go have a look at fuses but would of thought that more lights would be out if it was a fuse no harm in trying

  4. #4
    Regular Member chris1984's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    STAFFORDSHIRE
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    well all sorted now all side lights working all i ended up doing was disconect the battery leave for 15mins and conected back up and everything was sound

  5. #5
    Regular Member richy1974's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    leek
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by chris1984 View Post
    well all sorted now all side lights working all i ended up doing was disconect the battery leave for 15mins and conected back up and everything was sound
    Glad u got it sorted mate

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Amp help needed
    By minimission83 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 5th March 2012, 22:17
  2. help needed
    By sebadee in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 4
    Last Post: 21st January 2011, 19:57
  3. Help needed!!
    By seannygoat in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 13
    Last Post: 26th December 2010, 17:23
  4. Help Needed
    By Andie-100 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 19th December 2010, 21:51
  5. How To Needed........
    By spennny in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 6
    Last Post: 17th July 2009, 14:17

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •