User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Problems please clarify??

  1. #1
    Regular Member SlowCoach's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Houghton Le Spring
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Problems please clarify??

    http://www.vectra-c.com/forum/showth...91#post1271291

    The how 2 for sunvisors with mirrors and light, i dont understand how to fit the clip into place. Easy to remove but wont stay fitted when replaced back into place!!! Any advice on how??

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Here
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I had the same problem, a complete PITA to refit. Im sure someone said you can pull the bit off the roof behind the lining first, push the clip in to place then push the whole thing back onto the roof mount. Sorry clear as mud.

  3. #3
    Regular Member SlowCoach's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Houghton Le Spring
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by DasArab
    I had the same problem, a complete PITA to refit. Im sure someone said you can pull the bit off the roof behind the lining first, push the clip in to place then push the whole thing back onto the roof mount. Sorry clear as mud.
    Yeah, i bought new clip as mine lost the spring and inner clip! It came with metal clip wich helped me glide me how to remove and restore it so now both sides fitted perfectly ;-) just push each side retainer inside the unit and do same on other side then when out, push back to position and replace clip using screwdriver to push sliding clip into place.

    All done. ;-)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. z18xer vvti, problems, problems
    By gstore in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 15
    Last Post: 20th April 2012, 13:33
  2. crusie control problems, anyone had similar problems?
    By rozzer2006 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 10
    Last Post: 2nd October 2011, 21:20
  3. Can someone clarify this egr blanking business...
    By signum_rob in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 3rd December 2010, 20:17
  4. just to clarify everyone read
    By aledjones_lex in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 65
    Last Post: 11th September 2010, 18:43
  5. 1.9 cdti auto problems problems
    By trigger in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 28th September 2009, 17:20

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •