User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Engine management light followed by TC,ABS and brake lights??

  1. #1
    Regular Member benholden2010's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    middlesbrough
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Engine management light followed by TC,ABS and brake lights??

    Bit of a wierd one but had a problem with the car this morning

    Was running perfect when the engine management light came on (solid)

    Plugged scanner in and came up with P1312 which is apparently a cylinder misfire code, anyway carried on with my journey and thought i'll clear the codes at work see if it comes up again

    About 2 miles later the TC, ABS and brake light all started flickering on and off and the display read 'F'

    Read codes again when i got to work and code p1625 had appeared.

    Done abit of googling this morning and this problem seems to be Saab related, engine is a saab unit Z20net

    i'll see if the problem persists on my way home but does anyone know what it could be? i'm hoping its just some sort of glitch lol

  2. #2
    Regular Member nikroc's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    DERBY
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : 2t

    Trim : standard

    Engine : z20net

    Year : 08

    Mileage : 32000

    Default

    I had this problem very recently and completley outa the blue...after a quick search I ended up removing both the abs and ecu plugs in the engine bay and spraying them with ....brake cleaner..didnt have any thing else to use as a solvent. After letting it all dry for half an hour I plugged it back together,problem solved for last week.

  3. #3
    Regular Member benholden2010's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    middlesbrough
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Done abit of searching this morning and that one came up a few times, ill try it later. Hopefully its not a faulty ABs unit or CIM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Loss of power, Engine Management Light, Spanner Light
    By Shadrack in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 28th April 2013, 11:22
  2. Replies: 17
    Last Post: 16th August 2012, 10:07
  3. No throttle, traction control light, engine management light
    By si260188 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 9th May 2010, 21:45
  4. Engine management icon lights up...
    By Readster in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 16th July 2009, 15:14
  5. Replies: 3
    Last Post: 28th April 2009, 19:49

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •