User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: cruise control issue help

  1. #1
    Regular Member chris1984's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    STAFFORDSHIRE
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default cruise control issue help

    Hi started getting a problem with my cruise when I switch it on it started to swith off and its got more and more often is it an easy fix or do I need to change the stalk if so how do you change it .

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Try lifting the brake and clutch pedals up with your foot to see if it solves the problem. I think there's a how2 on replacing the week return spring.

  3. #3
    Regular Member chris1984's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    STAFFORDSHIRE
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Yea will have a look on the forum seen a few people with issues this last week .

  4. #4
    Regular Member John Bishop's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Lincolnshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

  5. #5
    Regular Member krazylegz's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    South Shields
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Mine is exactly the same mate. Sometimes it will stop on on a few seconds other times until I indicate.

    I've replaced both clutch and brake switches, tried another stalk from the scrappy and tried cleaning the contacts in my old switch.

    The spring in the clutch pedal is fine as it fully depresses the plunger on the switch, so think my next step will be to buy a new stalk from the stealers, failing that it could be w faulty CIM or the engine developing a fault momentarily and shutting the cruise control off and needing the brakes quickly dabbed to enable it again

    Sent from my iPhone using my fingers n thumbs

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cruise control issue
    By Marky in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 6th August 2012, 12:29
  2. cim no way (cruise control issue)
    By unreal_event_horizon in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 22nd August 2011, 14:21
  3. Cruise control issue
    By dayvo in forum Troubleshooting
    Replies: 3
    Last Post: 31st July 2011, 11:33
  4. Cruise control Issue
    By hopkinson06 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 18th February 2009, 02:49
  5. Cruise Control Issue
    By TheWildHaggis in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 11th December 2008, 14:59

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •