User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: vectra wiper problem

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    norfolk
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default vectra wiper problem

    hi all,need some help with front wipers on my 55 plate vectra, when the fast setting is selected the wipers will just stop on the screen. any ideas please.

  2. #2
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats




    Year : 06

    Default

    Wiper motor on its way out/gone

  3. #3
    Regular Member Critch's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Mk1 renault scenic... I know I know but it drives

    Trim : Basic

    Engine : 1.6 16v

    Year : 2003

    Default

    As above wiper motor dead

  4. #4
    Full Member witty's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    HALESOWEN
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : VECTRA C.

    Trim : ELITE

    Engine : 2.0 DTI.

    Year : 2003

    Mileage : 106600

    Default

    Could try cleaning the contacts on the plug that goes onto the motor...

  5. #5
    Regular Member CH-VECTRA-ELITE's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Frimley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra Estate

    Trim : Elite

    Engine : CDTI 150 (Z19 DTH)

    Year : 2006

    Mileage : 140000

    Default

    Motor is dead, I have a spare one. I brought one off eBay but then the linkage broke so had to buy that and a 2nd hand linkage came with a motor.

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    norfolk
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks for that guys, i will give it a clean but if not get a replacment.thanks again you guys are brilliant.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wiper Electrical Problem? (Not sticking or cold weather problem)
    By SRIAdam in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 7th July 2012, 16:13
  2. 07 Wiper Problem
    By retroandy in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 3rd July 2012, 21:21
  3. vectra wiper problem
    By jondaw in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 4th June 2012, 18:37
  4. Vectra wiper problem - any advice appreciated - Vectra C
    By newbreed in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 13th May 2011, 20:57
  5. Vectra 1.9 CDTI SRI 150 Window Wiper Problem.
    By VectraGezza2010 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 19th March 2011, 07:53

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •