User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Tail lights constantly on...

  1. #1
    Regular Member Neve'o's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Norfolk
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra SRi 150 Hatch

    Trim : SRi

    Engine : Z19DTH

    Year : 2008

    Mileage : 69'000

    Default Tail lights constantly on...

    Hi guys, bit of a strange one, the other night I noticed my tail lights where on even though the light switch was in the off position, I've been checking them since and it would seem as soon as I turn the ignition on the tail lights come on and stay on until ignition is off again.

    Not sure why this is happening? Only the tail lights are coming on, no font side lights etc... and I'm sure this didn't always happen (owned the vec for around 5 months now)

    I thought perhaps the alternator was overcharging the battery but its only around a year old according to paper work which came with the car and looks rather new still, and its covered less than 7k + the engine doesn't have to be running for the lights to come on. I will be testing it with a volt meter to make sure but until then anyone got any ideas?

  2. #2
    Regular Member kenp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Kr. Hyllinge, Denmark
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C


    Engine : 2.2 Direct

    Year : 2004

    Default

    PRobaly activated the driving lights in the REC.

  3. #3
    Regular Member Neve'o's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Norfolk
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra SRi 150 Hatch

    Trim : SRi

    Engine : Z19DTH

    Year : 2008

    Mileage : 69'000

    Default

    Never thought of that Ken, I will plug the laptop in and double check I haven't turned it on by mistake!

  4. #4
    Regular Member Neve'o's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Norfolk
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra SRi 150 Hatch

    Trim : SRi

    Engine : Z19DTH

    Year : 2008

    Mileage : 69'000

    Default

    good call Ken! somehow the daytime running lights where set to 'version 2' what ever that means, certainly don't remember activating it, any how the lights are now off!

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jan 2016
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I've got this problem too

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk

  6. #6
    Admin plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    333 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 150

    Year : 05

    Mileage : 74000

    Default

    you've set yours to daytime running lights version 2 as well?
    Plasma's Tech2 services are now partially open and able to provide services



    Come Join our new forum Insignia Owners.com for all your Insignia chat and needs

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Jan 2016
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    How do I turn it off ? Do I need special software

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk

  8. #8
    Admin plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    333 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 150

    Year : 05

    Mileage : 74000

    Default

    is this somethign that has just happened or has someone been playing with the car?

    try lifting the brake pedal manually, does this make a difference?

    have you tried disconnecting your battery for 5mins? (if the car is pre2005, make sure you have your radio code first!)
    Plasma's Tech2 services are now partially open and able to provide services



    Come Join our new forum Insignia Owners.com for all your Insignia chat and needs

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Jan 2016
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The car was like this when I got it and the previous owner said it had always done it ..


    Sent from my SM-G900F using Tapatalk

  10. #10
    New Member
    Join Date
    Jan 2016
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    My car is a 2007 signum, is there a setting in op com I need to change ?

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Tail lights?
    By Matt_Bankier in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 2nd October 2011, 09:17
  2. My New Led Tail Lights
    By 06bba04 in forum Styling
    Replies: 45
    Last Post: 2nd May 2011, 14:34
  3. Tail lights
    By johnsav in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 16th September 2009, 20:26

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •