User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: Eml comes on and goes off 1.9 CDTI 150

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Redcar
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Eml comes on and goes off 1.9 CDTI 150

    Hello Guys had this issue a few weeks now and cleaned boost sensor and EGR but no luck. It comes on after about 30 mins driving sometimes sooner then goes off. It is not leaving a fault code so iam stuck on what it is. I also think my fuel MPG is abit lower then usually but not 100% Cheers

  2. #2
    Regular Member AntSSSS's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Middlesex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra Estate

    Trim : SRI

    Engine : CDTI 150 (Z19 DTH)

    Year : 2008

    Mileage : 100k

    Default

    You really need to get the car on Vauxcom or the likes so see what the codes are.

    Im around the heathrow area if you are close.?

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Redcar
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Ive used Opcom but still nothing. It seems to go on then off after a few seconds mate. Thanks for the offer but iam to far :-(

  4. #4
    Regular Member AntSSSS's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Middlesex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra Estate

    Trim : SRI

    Engine : CDTI 150 (Z19 DTH)

    Year : 2008

    Mileage : 100k

    Default

    Nothing stored in any of the ECU's when you did a total car check?

    hmmm...

  5. #5
    Regular Member AntSSSS's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Middlesex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra Estate

    Trim : SRI

    Engine : CDTI 150 (Z19 DTH)

    Year : 2008

    Mileage : 100k

    Default

    ...hang on - when you say EML - do you mean the orange symbol thats a pic of an engine?

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Redcar
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    No the The car with Spanner mate

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1.9 Vectra CDTi 150 VS 2.0 CDTi 160 insignia Sri
    By Derek Mc in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 16
    Last Post: 12th May 2011, 11:38
  2. Weird noise from Signum CDTI 1.9 CDTI (150)
    By oneightycd in forum Diesel Engine related
    Replies: 1
    Last Post: 22nd June 2007, 22:27
  3. CDTi 120bhp Vs CDTi 150bp
    By bennyk in forum Diesel Engine related
    Replies: 25
    Last Post: 6th December 2006, 23:45

Visitors found this page by searching for:

1.9cdti 150 eml

eml 1.9 cdti

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •