User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: My boot wont shut properly! Mighr have blown something!

  1. #1
    Regular Member Innes's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Plymouth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default My boot wont shut properly! Mighr have blown something!

    I was installing a 3 way 12v adapter in the car for my in-car dvr and hands free set. I bought it from a car boot sale (uh oh!). I hooked it all up and plugged in the dvr. Nothing happend. No power. I disconnected tge adapter and plugged the dvr in the front and back 12v sockets. It worked so concluded the cheap afapter had gone pop. I locked the car and went to get the wife as we were going to the beach. Returned to the car and went to open the boot. It wouldnt open. I pressed the key fob and the buttons in the car but no luck. I had to use the key in the boot to open it. When i shut it it wouldnt catch. I had to use the key again to lock it. Even though it wont open with it manually locked there is still alot of play in the boot lid. When you press the button on the boot you can hear the motor operate so whats broken?

    See video
    http://i1020.photobucket.com/albums/...1/IMG_1285.mp4

    I thought id check the fuse box but that got more confusing. Where the boot lock fuse should be was empty. I dont have rear electric windows but there are two 30amp fuses in the slot. The alarm is supposed yo have a 7.5 amp fuse but there is a 5a. Im using haynes as a reference. Which is correct? Here is a pic of what ive got and what haynes says.




    Can anyone help?

  2. #2
    Regular Member Innes's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Plymouth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Bump - anybody??

    Read codes and nothing there.

  3. #3
    Regular Member Innes's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Plymouth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The boot has now miraculously fixed itself except for the warning on the dash and the bong noise whenever I pull away.

  4. #4
    Regular Member Innes's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Plymouth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    nope its broken again :-(

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Boot lock doesnt engage properly, any ideas folks?
    By IrishVectra in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 17th June 2012, 11:36
  2. Boot wont shut porperly. Think i've blown something!
    By Innes in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 12th May 2012, 21:53
  3. boot wont shut !
    By nigec in forum Bodywork & Interior
    Replies: 2
    Last Post: 17th January 2010, 15:08
  4. Emergency - Please Help - Boot Won't Shut
    By Ian in forum Bodywork & Interior
    Replies: 8
    Last Post: 5th January 2010, 00:52
  5. Boot Not closing properly
    By Stephen S in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 12
    Last Post: 17th April 2009, 20:19

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •