User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 32

Thread: Hope I havnt bought a lemon

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Near Grmsby
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Hope I havnt bought a lemon

    Well here is my new Signum which untill today I have been very impressed with. Bought on Wednesday, approx 500 miles since and today it would not start, for about 15 minutes it would just spin, fire and die, off to read the threads and see if I can find any info. Not happy


  2. #2
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Near Grmsby
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Just to add, this happened in my local tesco carpark and untill then had behaved perfectly, it did start ok after 15 minutes or so and has started ok since, not overflowing with confidence now though.


  3. #3
    Regular Member Critch's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    56 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Mk1 renault scenic... I know I know but it drives

    Trim : Basic

    Engine : 1.6 16v

    Year : 2003

    Default

    Was it parked on a slope at all?

    When was fuel filter last changed?

  4. #4
    VIP-Member puppet's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    East Ayrshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    1
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia 1.8 SRi

    Trim : VX Line Red

    Engine : 1.8VVT

    Year : 2011

    Default

    Looks a nice car, sorry to hear you're not getting off to a great start with it. Good luck finding whatever is wrong with it.

  5. #5
    Regular Member Dane-10's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Sheffield
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Welcome to the world of Signum

    There are a few things that could be, Main one to be asking is was it getting fuel (sounds like it wasnt) which can be a Start small, as above with the filter.

    I am the same with mine, i always wonder what is going to break next, but i think ive replaced everything that can go wrong now but there will always be something!

  6. #6
    VIP-Member Das's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Turdsville
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Lada

    Trim : Riva

    Engine : 6.0 V12

    Year : 1954

    Mileage : 567890987

    Default

    Which engine?

  7. #7
    Regular Member ftm100's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    South Shields seagull sh*t town
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Had it been running just before it refused to start?

  8. #8
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Near Grmsby
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    OOp's sorry its the big boy, 3.0cdti, it was 'supposed' to be fully serviced by the garage I bought it off and they have stamped the book up as saying they did it, wasnt on a slope and I was in the shop about half hour before I tried to restart it. As far as I know it did not flash a code up, does the car with spanner symbol and the engine symbol come on when you turn the ignition on then go out when you start it?
    Dane, are they really that bad, I did a bit of research before buying it and thought the V6 was pretty reliable.

    I have got 3 months warrenty with it but I guess that only covers things that break?

  9. #9
    Regular Member 6009tristanb's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    bispham, blackpool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    spanner light shouldnt come on when everything is perfect
    the engine light comes on when you first turn the key and then should go off when the engine starts
    you might be best seeing what the code says

  10. #10
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Near Grmsby
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Spanner light comes on when I switch on but then go's out with all other lights before start up, thats not right then?

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. looks like iv bought a lemon
    By wads187 in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 4
    Last Post: 2nd May 2012, 23:15
  2. Is the Insignia a lemon?
    By muffking in forum Insignia car chat
    Replies: 20
    Last Post: 1st May 2012, 15:58
  3. im sure ive bought a lemon! more problems
    By crinks85 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 16
    Last Post: 22nd February 2012, 07:12
  4. my last lemon
    By Guinea in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 3
    Last Post: 11th September 2011, 22:35
  5. Finally a pic of The Lemon
    By ServerKing in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 2nd January 2010, 11:20

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •