User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: washer fault

  1. #1
    Regular Member Mark-R's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Dundee
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : GSI

    Trim : (vxr/irmy)

    Engine : 3.2 v6

    Year : 2004

    Default washer fault

    Hi all i just got my self a CDC40 and set it up the day all went well didnt have to do anything but it said i had 2 faults/errors it said i had a brake light out and yip it was right so changed the bulb but it also says my window washer level is low but i have filed it up so do you think i have a sticky float?

  2. #2
    Full Member Caveman_nige's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    South Coast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra and a Signum

    Trim : top of the line in both

    Engine : Z18XE,Z19DTH,Z20NET

    Year : 2006

    Default

    you probably do not have the level sensor fitted..
    My old Signum, the animal; she now rests in pieces in several other members cars.. https://www.vectra-c.com/forum/garag...vehicle&id=200
    The wifes vec show car, started as a standard daily driver and ended up like this. https://www.vectra-c.com/forum/garag...vehicle&id=709



  3. #3
    Regular Member Mark-R's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Dundee
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : GSI

    Trim : (vxr/irmy)

    Engine : 3.2 v6

    Year : 2004

    Default

    Thanks is there anyway of turning it off or will i have to get a sensor for it just bugs me every time i turn the car over that pops up lol

  4. #4
    Regular Member m8internet's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Cumbernauld, Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I would doubt the Club has the level sensor, as this something monitored and reported by the Driver Info Centre on the higher trim levels

  5. #5
    Regular Member SlowCoach's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Houghton Le Spring
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : SRI 150

    Trim : Smart and Bad!

    Engine : Z19DTH

    Year : 2008

    Mileage : 105000

    Default

    Vauxcom or tech2 will disable that. Where are u located? As when u say, then people close by with the kit will pm u to arrange? :-) lets hope everyone on here is as generous as I am :-D

  6. #6
    Regular Member Mark-R's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Dundee
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : GSI

    Trim : (vxr/irmy)

    Engine : 3.2 v6

    Year : 2004

    Default

    I am in dundee wonder if Johny IS3 has one

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Quote Originally Posted by Humourbash View Post
    Vauxcom or tech2 will disable that.
    Can't the OP just find the connecting plug for the washer bottle sensor and short the 2 wires out to fool the check system into thinking the the sensor is reporting the bottle is full?

    That's of course if he has the connector plug?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Washer Mod
    By Allan-DTI in forum Styling
    Replies: 3
    Last Post: 21st July 2012, 20:13
  2. Replies: 15
    Last Post: 9th July 2011, 22:19
  3. Pressure Washer Fault..
    By macdad in forum General Chat
    Replies: 12
    Last Post: 25th March 2011, 18:07
  4. pressure washer
    By kev bux in forum Detailing and Car Care Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 23rd January 2009, 22:22
  5. GSI washer jet help please
    By bish in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 9th August 2008, 10:32

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •