User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Computer help

  1. #1
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats




    Year : 06

    Default Computer help

    Hi we have a windows 7 laptop and at the mo all the icons on the right bottom bar are up some icons on desktop are missing and the wallpaper is black also in the start menu all that's there is all program's and Internet explorer nothing else another thing the d hard drive nothing there just one folder with somit like asglahrorbskf that and no files even tho when I right click shows 49gb used space I've ran a malware scanner nothing and cleaned it all up anyone help hope makes sense lol

  2. #2
    Regular Member Mark-R's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Dundee
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : GSI

    Trim : (vxr/irmy)

    Engine : 3.2 v6

    Year : 2004

    Default

    sounds like a trojan what anti virus are you using ?

  3. #3
    Regular Member Envy's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Welwyn Garden City
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : SRi Nav

    Engine : 1.8 VVT

    Year : 2006

    Mileage : 130k

    Default

    Have a look and see if you can find a folder on your c: drive called programdata.

    All your icons will be stored there. If you have deleted it by mistake you may want to run a system restore and restore back to a date when all was fine.

    Hope thats helps

    P.S the folder may well be hidden but can't quite remember

  4. #4
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats




    Year : 06

    Default

    Quote Originally Posted by Mark-R View Post
    sounds like a trojan what anti virus are you using ?
    Mcafee is on now wasn't one on lol but that didn't find out

    All have alook for that when get home
    Not deleted anything but tryed restore nothing happens

    When it first happend couldn't log in to windows tried safe mode just froze then pot luck it came on

  5. #5
    Regular Member Envy's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Welwyn Garden City
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : SRi Nav

    Engine : 1.8 VVT

    Year : 2006

    Mileage : 130k

    Default

    Ok mate good luck when you get home. Could be an infection but will need to know a few more things first when you are at the laptop.

    Just shout when your are there and we will see what we can do.

    Cheers

  6. #6
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats




    Year : 06

    Default

    What things u need to know mate
    Thanks

  7. #7
    Regular Member Envy's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Welwyn Garden City
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : SRi Nav

    Engine : 1.8 VVT

    Year : 2006

    Mileage : 130k

    Default

    Are you up to date with windows updates ?

    Any error messages that may be coming up.

    Any previous faults prior to this problem.

    Is your anti virus updating okay. If infected this could cause the anti virus program to be disabled or at least not update.

    May need to look at the event logs to see if any errors are showing up. This may point to software or hardware faults etc. Just need to do a bit of digging is all.

  8. #8
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats




    Year : 06

    Default

    Still not got on laptop but it's up to date on windows no messages come up nothing runs like it should just the missing things tried most things I know that don't seem to have brought them back strange really

  9. #9
    Regular Member montyfert's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    could try system restore ,(hit the windows button and type system restore hit enter, you should get a box with restore points in if its only been happening a few days see if there is a date in the box before it started playing up and try that .it will restore the laptop to how it was on that day. hope that helps.

  10. #10
    Regular Member Envy's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Welwyn Garden City
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : SRi Nav

    Engine : 1.8 VVT

    Year : 2006

    Mileage : 130k

    Default

    I think he was having a problem running sytem restore.

    Marc I would need to see the logs from eventvwr to see if there is a problem showing.

    Easy to get if you know about the logs but if your more of a user than techie with windows 7 then you will probably need pointing in the right direction.

    PM me if you want to get this looked at further. Also where are you. If fairly near to me you could come round and we could spend some time getting it working right. (lol that does sound dodgy doesn't it )

    Let me know

    Cheers

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Computer Help Please
    By spennny in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 1
    Last Post: 23rd December 2010, 10:23
  2. anyone added trip computer/board computer?
    By Craig1985 in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 9
    Last Post: 24th August 2008, 02:33
  3. help with computer?
    By EURO G in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 11
    Last Post: 24th February 2008, 17:20
  4. Want a new computer
    By Madgunner in forum General Chat
    Replies: 11
    Last Post: 16th April 2007, 14:57
  5. computer help
    By ed taylor in forum General Chat
    Replies: 15
    Last Post: 12th June 2006, 19:35

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •