User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: display safe

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Dewsbury
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : sri

    Engine : z28net

    Year : 2006

    Default display safe

    picked up a 2.8 v6 special today (ex-plod) and as i was driving it back hit a pot hole and screen and radio went off the both came back on but display is showing "Display Safe" what does this mean and how can i sort it, sorry if its a noob question

    cheers

    edit: radio is a cd40

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gloucestershire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by khile View Post
    picked up a 2.8 v6 special today (ex-plod) and as i was driving it back hit a pot hole and screen and radio went off the both came back on but display is showing "Display Safe" what does this mean and how can i sort it, sorry if its a noob question

    cheers

    edit: radio is a cd40
    when my CD70 screen failed I bought a new 'divorced' screen off ebay - when I plugged it in, it came up with 'Display Safe' every 8 seconds along with 'Programme display. Basically the screen had been 'divorced' from the original head unit and meant I could get it Tech 2'd to my head unit (if this hadnt been done it wouldnt have worked with my head unit). Meant finding a 'mate' with Tech 2 who managed to programme the display, but as it happened we couldn't enter the security code to pair the HU and display so I still get this flashing up now. In short it sounds to me like you need to get it Tech 2'd to the car - altho not sure why it only happened when you hit a pot hole. Unless it is simply a case of entering the security code via the keypad, but no doubt someone else may have a different view.

  3. #3
    Regular Member yorkshireborn's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Rotherham SouthYorkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : saab 95


    Engine : 2.3t

    Year : 2006

    Default

    just need security code putting in .

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gloucestershire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by yorkshireborn View Post
    just need security code putting in .
    without hijacking thread...does this need to be done via tech 2 - I thought it did??

  5. #5
    Admin & Merchandise Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    72 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia

    Trim : irmscher

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2009

    Default

    Moved to correct section !

    Irmscher Insignia CDTI 130

    MOD'S...Irmscher front spoiler, Irmscher mats, Irmscher door pins, Irmscher rear spoiler, Irmscher grille, Irmscher skirt & exhausts,Irmscher Roof spoiler MOD'S TO COME..Side skirts,Wheels

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Dewsbury
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : sri

    Engine : z28net

    Year : 2006

    Default

    ive got car pass but its missing radio code have security code with is 4 numbers

    i have a friend with op-com can he do it or is it a tec 2 job?


    cheers

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Right here, right now.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRI

    Engine : 3.0 V6 CDTI

    Year : 2007

    Default

    If the car is Full CanBus then the security code is the correct one, it does not have to be Tech2, other software can do this too.

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Dewsbury
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : sri

    Engine : z28net

    Year : 2006

    Default

    anyone know how i do this as when to friends house but could not find an option for radio screen we found option for if it had aux in or dab ect but nothing to marry screen or anything

    cheers

  9. #9
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Dewsbury
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : sri

    Engine : z28net

    Year : 2006

    Default

    anyone in west Yorkshire area who can help?

  10. #10
    Admin plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    312 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 150

    Year : 05

    Mileage : 74000

    Default

    on tech2 and other software is would be under infotainment and then CD70,
    Plasma's Tech2 services are now partially open and able to provide services



    Come Join our new forum Insignia Owners.com for all your Insignia chat and needs

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Display Safe??
    By vectra19 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 14
    Last Post: 28th May 2012, 20:26
  2. Display safe
    By ServerKing in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 12
    Last Post: 13th January 2010, 06:05
  3. Display Safe...?
    By n_hudson in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 10th February 2009, 13:57
  4. display safe !!??
    By bravocorsa in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 11
    Last Post: 4th January 2008, 15:10
  5. SAFE on display
    By D-S-Dave in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 20th April 2007, 11:24

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •