User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Blower issue

  1. #1
    Regular Member benwalters82's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Redruth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SXI

    Engine : 2.0DTI

    Year : 2002

    Default Blower issue

    Got in the car today and my blower is blowing the same speed (fairly powerful -prob number 3 speed) on 1,2,3 and then full speed on 4.

    I did the resistor fix about 18 months ago and have a spare fuse to do again but it not the same symtoms as last time, when it only worked on number 4.

    Any ideas?

  2. #2
    Regular Member m8internet's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Cumbernauld, Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The resistor pack has probably failed internally and shorting across the internal tracks
    The pattern versions are cheap and reliable enough from eBay UK, so try one of those and compare

  3. #3
    Regular Member benwalters82's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Redruth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SXI

    Engine : 2.0DTI

    Year : 2002

    Default

    I had a spare thermal fuse which i put on the resistor and it worked so ended up being a cheap fix

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Heater Blower Issue - Only works on Position 4
    By phughes64 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 12
    Last Post: 8th October 2015, 21:09
  2. Heater Blower Issue - Only works on Position 4
    By phughes64 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 9
    Last Post: 5th June 2012, 20:47
  3. No hot air out of blower
    By dannycturbo in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 9
    Last Post: 28th January 2012, 10:33
  4. Heater/Blower Issue... Relay problem with PICS!
    By lew1984 in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 8
    Last Post: 13th August 2011, 18:24
  5. blower
    By bakery in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 27th December 2010, 15:18

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •