User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: Problem with wiper jets

  1. #1
    Regular Member Kenny_Exclusiv's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Problem with wiper jets

    Afternoon everyone, hope someone can point me in the right direction as to whats causing this!

    When i hold back my indicator stalk to use some screen wash, i hear the noise that you usually get, but it takes 5/6 seconds for the screen wash to come out, but when it does its just a trickle

    Tried using a needle to clear them but still the same.

    Any ideas?

    Thanks.

  2. #2
    New Member erni3wi5e's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Ipswich
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Tried filling it?? :P

  3. #3
    Regular Member Kenny_Exclusiv's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by erni3wi5e View Post
    Tried filling it?? :P
    Back in 5....





































































  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Quote Originally Posted by Kenny_Exclusiv View Post
    Afternoon everyone, hope someone can point me in the right direction as to whats causing this!

    When i hold back my indicator stalk to use some screen wash,.
    Pulling or pushing the indicator stalk is for high / low beam headlights.

    You pull the wiper stalk for the screen wash.

    Anyway, most likely the filter in the wash bottle is blocked.

    Check the HOW2 for cleaning it.

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    stratford upon avon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra c

    Trim : ls

    Engine : 1800 non vvt

    Year : 2004

    Mileage : 137000

    Default

    Quote Originally Posted by Big Dave View Post
    Pulling or pushing the indicator stalk is for high / low beam headlights.

    You pull the wiper stalk for the screen wash.

    Anyway, most likely the filter in the wash bottle is blocked.

    Check the HOW2 for cleaning it.

    as dave said i had the same problem the filter was blocked at the top of the bottle

    here you go

    http://www.vectra-c.com/forum/showthread.php?t=107593

  6. #6
    New Member erni3wi5e's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Ipswich
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Aww i was hoping they had just forgot to fill it up!

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Wiper jets....

    Are these any better than the Insignia ones?

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    stratford upon avon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra c

    Trim : ls

    Engine : 1800 non vvt

    Year : 2004

    Mileage : 137000

    Default

    Quote Originally Posted by Kenny_Exclusiv View Post
    Afternoon everyone, hope someone can point me in the right direction as to whats causing this!

    When i hold back my indicator stalk to use some screen wash, i hear the noise that you usually get, but it takes 5/6 seconds for the screen wash to come out, but when it does its just a trickle

    Tried using a needle to clear them but still the same.

    Any ideas?

    Thanks.

    keep us posted how you get on

  9. #9
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Woking
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Exclusive

    Engine : 1.8vvt (Z18XER)

    Year : 2007

    Mileage : 58000

    Default

    Is there any washer water appearing anywhere else ? - if so there is a loose connection somewhere in the pipe.


    Just a tip - The wire in the garden twist tie stuff is just right for cleaning out the washer jets. Just strip back the plastic about an inch.
    Last edited by Dal5band; 8th May 2012 at 18:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wiper Electrical Problem? (Not sticking or cold weather problem)
    By SRIAdam in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 7th July 2012, 16:13
  2. Wiper problem
    By chrisvectra in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 11
    Last Post: 20th February 2012, 11:43
  3. Wiper problem
    By stripey in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 26th September 2011, 06:32
  4. Wiper Jets not spraying much
    By mastermaher in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 7
    Last Post: 29th April 2010, 00:25
  5. Wiper Jets
    By denzo in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 22nd November 2005, 12:01

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •