User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: Dials not working!!

  1. #1
    Regular Member kev.whitehead's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Rochdale
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Dials not working!!

    Turned ignition on this morning and no warning lights came on the dash, except the engine fault light which thankfully went out as soon as the engine started. None of the dials are working ... no speedo, rev counter, temp or fuel. Any ideas what I should be checking. Had a look at some other threads and similar faults point to the ABS plug so will check that first.

  2. #2
    Regular Member marktaylor's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Fuse number 17 in dash board fuse box
    ( the fuse box on the end of the passenger side dash )
    Take it out clean it and put it back

    Sent from my iPhone using My thumb

  3. #3
    Regular Member kev.whitehead's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Rochdale
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Thanks Mark, I will go and do that now. Is the fusebox in the passenger footwell under the dash?

  4. #4
    Full Member Knight Rider's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Motherwell
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Yip number 17 is the culprit mate. Mines went the other day too. The box is behind the flap at the end of the dashboard at the passenger side. When you open the door on passenger side you'll see it with a red and black sticker on it. Just pop it off and there's the fuses.


  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    When mine once did this, briefly pressing the trip reset woke it all back up again.

  6. #6
    Regular Member kev.whitehead's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Rochdale
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Done it and all working again!!
    You guys are ****** brill ... cheers!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 10th November 2011, 22:58
  2. dash board/ dials not working??? :(
    By dankilbourn in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 12
    Last Post: 7th September 2011, 23:42
  3. Instrument Panel Dials Not Working
    By mick mcm in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 27
    Last Post: 18th November 2010, 15:13
  4. Signum dashboard lights and dials not working
    By sjmiow61 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 8
    Last Post: 13th September 2010, 22:32
  5. no dials
    By delstevo67 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 9
    Last Post: 20th July 2007, 17:56

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •