User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Need some advice please guys!

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    BOLTON
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Need some advice please guys!

    I have a 2004 Vaux signum 2.0 TDI engine management light is showing on dash car has gone into safe mode. Took it into kwick fit for a DC and it read error code p0100 - air flow mass sensor this was replaced on saturday and drove it out and i got 200 yards and lights back on. Took it back and they replaced it again yesterday and guess what same happened!! ( furious)

    I have now lost all faith in this car as no one seems to know what it could be or what is causing the issue so please if anyone can shed some light as to what this could be i would greatly appreciate it!

    Thanks Guys!

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Warrington / Liverpool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Is that your only fault code?

  3. #3
    Regular Member 4ndy's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    After they had read the codes did they delete them?

  4. #4
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    BOLTON
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default


    Hi uncle melon and green yes that is the only fault code and when they replaced it and it came back on again they put it back on dc and it came up with same error code and yes green lep they deleted the codes well i assume they did as when they replaced the part they lights were out on the dash xx

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Warrington / Liverpool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Another member on here had a problem with his MAF sensor, even when replaced it would cut the power and give him the fault codes.

    Turned out that they had replaced the part with an aftermarked one that didnt agree with the car lol. And that was a Vx Garage!

    Check the parts they are using are genuine...

  6. #6
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    BOLTON
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hiiii

    well i asked kwick fit to show me what part they had fitted weather it was a BOSCH part or a cheaper make and they showed me it was a Delphie ( sorry for spelling ) part so being a girl i dont know if this is correct or not x

  7. #7
    Regular Member PCMALT's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Peterborough
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum V6 CDTI

    Trim : Custom lol

    Engine : Y30DT

    Year : 2005

    Mileage : 24000

    Default

    have they checked the wiring to the maf? here is a brake down of the code
    Last edited by John LE; 2nd May 2012 at 23:20. Reason: Removed copyrighted diagrams

  8. #8
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    BOLTON
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hi pcmalt

    No i dont believe they did as they said they werent qualified to check the wiring and that they would have to bring someone in to do it but after the messing about i had with them i decided against it and its now going into another garage tomorrow if it wiring how much would i be looking at would you know?? Many thanks x

  9. #9
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    BOLTON
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hi Pc

    Thanks thats a help im going to get the hubby to look at it if its one of the wires mentioned do you know how big a job that is and also is the VAF sensor the same as the MAF sensor as i dont think that was replaced it was just the MAF sensor.

    Many Thanks

  10. #10
    Regular Member poves's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    lancashire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Where's it going tomorrow ?

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Need some advice guys
    By spennny in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 57
    Last Post: 2nd November 2012, 13:46
  2. Need some guys advice......
    By signum_rob in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 21
    Last Post: 3rd January 2011, 20:22
  3. took your advice guys!!!!
    By mitch in forum Styling
    Replies: 7
    Last Post: 13th January 2010, 21:49
  4. advice please guys
    By nph1 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 26th May 2009, 19:58
  5. Need some advice, guys!!!!
    By Drinky in forum Comedy & Humour
    Replies: 5
    Last Post: 19th October 2005, 21:49

Visitors found this page by searching for:

astra 5v accelerator solder

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •