User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Running flat

  1. #1
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats




    Year : 06

    Default Running flat

    Car is a cdti 120 and is running flat as tho there is no turbo took air filter out and started can here slight whistle (turbo sound) do u think it's one of the following or Sumit else

    Egr needs clean
    Boost sensor clean
    Split in vacuum
    Or summit else

  2. #2
    Regular Member *rob*'s Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Club-vaux, Moderator
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Design

    Engine : Y30DT

    Year : 2004

    Default

    Clean the egr and boost sensor

  3. #3
    Regular Member ftm100's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    South Shields seagull sh*t town
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The way i checked my intercooler was i slid a piece of paper between cooler and radiator/ ac condensor and took if for short run then checked if the paper had any black oil marks on it and by god it did lol

  4. #4
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats




    Year : 06

    Default

    Wouldn't it hissss if was intercooler and be quite oilly in the engine bay

  5. #5
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats




    Year : 06

    Default

    Well picked the car up had a look and split pipe on vacuum so after driving at 60 to 70 with no power all way back went to Asda got some cotton tape and wrapped the pipe and boom lots of power 120 horses they do shift for a big estate

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wheel refurb, flat or not flat B4 lacquer
    By Grumpy1954 in forum Suspension, Wheels & Brakes
    Replies: 3
    Last Post: 22nd July 2011, 20:11
  2. It sounds like I'm running on a flat!!!
    By IWC in forum Suspension, Wheels & Brakes
    Replies: 18
    Last Post: 22nd July 2010, 22:22
  3. possible flat spot?
    By andreitone in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 5
    Last Post: 7th August 2009, 15:04
  4. flat tyre....
    By thompo5 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 0
    Last Post: 24th November 2008, 23:54
  5. Flat Battery
    By VauxVeteran in forum General Chat
    Replies: 4
    Last Post: 28th October 2007, 17:26

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •