User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Wiper Problem

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Fareham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Wiper Problem

    Hi

    I have a problem with the wiper stalk on my 2004 Signum - It's the 3.2 Elite model. The wipers work OK on intermittent and on normal speed, but they won't work at all when I push up the stalk for fast speed - the wipers stop dead, until I flick the stalk back to normal speed.

    Is this a common problem?
    Is there a simple fix?
    Is the only way to fix it by replacing the steering column electonics module as a whole - if so does anyone know roughly how much this would cost?

    Thanks JOHN

  2. #2
    Regular Member barney490's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    PRESTON
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    It might be the wiper motor thats the problem. I know Vauxhall did have issues with these on Vectra, but sorry, i can't recall excatly what. I think it was related to your problem, perhaps a resistor burning out, hopefully someone else might know more.

  3. #3
    Regular Member lee gsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hampshire (Near Havant) . .Drives: Signum 1.9 CDTi
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Design

    Engine : 1.9 CDTi

    Year : 2005

    Default

    A friend had the same problem

    I replaced the motor for him and it cured it.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Fareham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks to both for the reply. The motor is looking like the likely culprit. If I replace it wonder how long this replacement unit will last. Hopefully Vauxhall will have realised there is a problem and improved the quality of the wiper units now. We will see.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wiper problem help!
    By gunno in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 31st March 2013, 21:22
  2. Wiper Electrical Problem? (Not sticking or cold weather problem)
    By SRIAdam in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 7th July 2012, 16:13
  3. Wiper problem!
    By preecy in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 21st December 2011, 14:18
  4. Wiper problem
    By stripey in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 26th September 2011, 06:32
  5. Another wiper problem!
    By Taffyopel in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 18
    Last Post: 9th January 2009, 20:34

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •