User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: dashcam

  1. #1
    Regular Member Big Knox's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Edinburgh
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default dashcam

    Does anyone have one of these camera?

    http://www.ebay.co.uk/itm/180830043708

    If so, any idea what video codec it needs? I have sound but not video on my laptop after rebuilting it.

  2. #2
    Regular Member MrDerv's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    North East (Beamish)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    try an app called VLC, can be had from www.videolan.org

    It'll play absolutely anything!

  3. #3
    Regular Member Big Knox's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Edinburgh
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    just sorted it, needed xvid
    thanks anyhoo

  4. #4
    Regular Member andy76's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    sheffield
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : cdti 150

    Trim : sri

    Engine : z19dth

    Year : 2005

    Default

    if you have a decent android phone theres an app called torque, costs about £3 and aswell as diagnostics e.c.t it also has a dash cam, also can display multiple dials e.c.t

  5. #5
    Full Member spennny's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Blantyre
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by andy76 View Post
    if you have a decent android phone theres an app called torque, costs about £3 and aswell as diagnostics e.c.t it also has a dash cam, also can display multiple dials e.c.t
    ANDROID !!!

    He has APPLE tattoed on his arse

  6. #6
    Regular Member Big Knox's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Edinburgh
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by spennny View Post
    ANDROID !!!

    He has APPLE tattoed on his arse
    I know quality when I see it.

    I have a Roadhawk in the front which gives me all the info I need as far as dashcams go. I bought the cheaper one just for rear facing. I also use my phone as my sat nav and playing music through my Parrot so having another app running for camera wouldn't really suit. Thanks for the suggestion though.

  7. #7
    Regular Member wotsthestory's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Carshalton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Elite

    Engine : 3.0 CDTI

    Year : 2005

    Mileage : 103000

    Default

    I have the exact same one, worked just fine, I think it played fine on my macbook, fine on windows using vlc. Not too bad. I was impressed at how stable it is up there. I use it on a long journey and then massively increase the speed in iMovie.

  8. #8
    Full Member merikiito's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Northampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia CDTi SRi NAV 160

    Trim : SRi

    Engine : A20DTH

    Year : 2009

    Mileage : 88000

    Default

    does the rear one have auto on/off?
    Lois Griffin: Peter! You're bribing your daughter with a car?
    Peter Griffin: Ah, c'mon, Lois, isn't 'bribe' just another word for 'love'?

  9. #9
    Administrator Big-Pete's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Home or in the Gym
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    96 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Audi Q7

    Trim : S-Line Plus 245

    Engine : 3.0 TDV6

    Year : 2013

    Mileage : 3023

    Default

    Got myself two Blackvue 400G units

  10. #10
    Full Member spennny's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Blantyre
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by merikiito View Post
    does the rear one have auto on/off?
    I have the same on Lee, its wired into the fuse box F26/27 i think in the back and comes on and goes off with ignition

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •